Haberler

Göztepe-Adanaspor Maçı Soyunma Odaları

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Göztepe karşısında ofansif bir kadroyla mücadale etmelerine rağmen defansif bir oyun serglediklerini söyledi.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Göztepe karşısında ofansif bir kadroyla mücadale etmelerine rağmen defansif bir oyun serglediklerini söyledi. Kötü oynadıklarını ancak zeminin de iyi futbol oynamaya elverişli olmadığını belirten İpekoğlu, "Pas derecesi yüksek bir takımız. Bu zeminde atağa çıkmak oldukça zordu. Göztepe gibi kaliteli oyuncuları kadrosunda barındıran bir takımdan 1 puan almak çok önemli. İlerleyen haftalarda bunun kıymetini anlayacağız" dedi.

Göztepe'nin çalıştırıcısı Metin Diyadin ise maçın başından sonuna kadar baskılı oynadıklarını söyledi. En az 6 tane net pozisyon yakaladıklarını ifade eden Diyadin, "Adanasporlu oyuncular her fırsatta yere yattı. Maçın kasetleri izlensin, bu maç 90 dakika mı oynandı. Hakemler bunu görmezden geldi. Önemli değil, haftaya Fenerbahçe'nin maçını yönetirler. Biz emeğimizle mücadele ettik. Bu kadar tolerans tanınmaz" yorumunu yaptı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Metin Diyadin Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title