Haberler

Serdar Kurtuluş: Daha İyiyiz

Güncelleme:

Beşiktaş'lı futbolcu Serdar Kurtuluş, geçen sezona göre defansın daha iyi olduğunu, yedikleri gollerin bireysel hatalardan kaynaklandığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig 13. haftada karşılaşacak Fenerbahçe- Beşiktaş maçının tarihi belli oldu.

Serdar Kurtuluş, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, lige iyi başladıklarını ifade ederek, "Galatasaray maçından sonra bir düşüş yaşadık. Medical Park Antalyaspor haricinde puan kaybettiğimiz maçlarda olumlu işler yapmıştık. Bireysel hatalardan goller yiyoruz. Defans kurgumuz önceki yıllara göre daha iyi" diye konuştu.

Maçlarda çok gol pozisyonu ürettiklerini kaydeden Serdar, "Ancak golü ya da final pasını yapamıyoruz. Genç bir takımız. Birçok oyuncumuz milli takım forması giyiyor. Hocamız cezalıydı, taraftarımız cezalıydı. İnönü Stadı'nda oynamıyoruz. Bunlar bizim için dezavantaj oluşturuyor" ifadelerini kullandı.

Serdar Kurtuluş, takım arkadaşları Oğuzhan Özyakup ve Manuel Fernandes'in yetenekleriyle sahada skoru her an değiştirebilecek oyuncular olduğunu Olcay Şahan ve Gökhan Töre'yi de bu kategoriye koyabileceklerini söyledi.

Takımda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını anlatan Serdar, "Her şey yolunda gidiyor. Hocamız çok iyi. İşine çok sadık ve her şeyimizle ilgilenen bir teknik adam. Galibiyetler gelince moralimiz de yükseliyor" diye konuştu.

Serdar, takım oyuncusu olduğunu belirterek, "Sağ bekte görev alıyorum ve elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Orta sahada daha yararlı olabileceğimi düşünüyorum ama bunun kararını verecek kişi teknik direktörümüzdür" şeklinde görüşlerini aktardı.

Siyah-beyazlı futbolcu, her yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girdiklerini kaydederek, şampiyon olmak için uğraştıklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Serdar Kurtuluş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title