Haberler

Galatasaray, Yeni Golcüsünü Buldu

Güncelleme:

Yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşmeye "Evet" diyen Gignac, Galatasaray'da oynamak istiyor. Yönetim ise transferi bitirmek için Hamzaoğlu'nun raporunu bekliyor.

Galatasaray, yeni golcüsünü Fransa'da buldu. Andre Pierre Gignac- Galatasaray flörtünde önemli gelişme yaşandı. 2009'da Kader Keita'yı sarıkırmızılı takıma getiren menajer Alfred Obrou bu transfer için bizzat devreye girdi.

3 YILLIK İMZA ATACAK

Sabah'ın haberine göre; Obrou, yakın dostu olan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'le geçen hafta Brüksel'de yüz yüze görüştü. Gignac'ın net 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşmeye imza atabileceği bildirildi. Transferin sezon sonunda gerçekleşmesi halinde imza parası da talep edileceği eklendi. "Gignac'ı kim istemez?" diyen Ergün ise hem teknik heyet hem de yönetimle toplantı yaptıktan sonra geri dönüş yapacaklarını söyledi.

HAMZAOĞLU'NUN RAPORU BEKLENİYOR

Bu görüşmeden sonra Prandelli gitti, Hamza Hamzaoğlu geldi ve Gignac meselesi kulüp içinde hala çözüme kavuşamadı. Galatasaray yönetimi bu transferi bitirmek için Hamza Hamzaoğlu'nun raporunu bekliyor.

DİNAMO MOSKOVA PEŞİNDE

Marsilya'daki sözleşmesinde 3.6 milyon Euro yazan Gignac'ın vergiler düşüldüğünde eline net 2.4 milyon Euro geçiyor. Fransız kulübü, ücretini düşürmesi halinde yeni sözleşme sunacaklarını bildirdi ama 29 yaşındaki golcü bunu kabul etmedi. Sezon başında Marsilya'dan Valbuena'yı alan Dinamo Moskova, Gignac'a da talip oldu. Rus kulübü, Valbuena'ya verdiği net 3.2 milyon Euro'yu Gignac'a ödemeye hazır.

MARSİLYA'YI SIRTLIYOR

1985'li Gignac, 2010-11 sezonunda Toulouse'tan Marsilya'ya transfer oldu. O günden beri Marsilya forması giyen Gignac, bu sezon takımının Ligue 1'de oynadığı 16 maça da 11'de çıktı. Fransız futbolcu, 11 kez fileleri havalandırarak Marsilya'nın liderliğine önemli katkı sağladı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Marsilya Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (17)

serkan:

neresi gol makinasi olsa olsa tras makinasi olur bundan

14
3
yanıtYanıtla
berber:

iyi ya en azindan tras eder

yanıt8
yanıt3
Tc:

Burak ve pandevi çöp kutusuna gönderme vakti gelipte geçiyor

10
1
yanıtYanıtla
boz kurtMobil-ANDROID:

burak olduktan sonra pek bi ise yarayacagini zannetmiyom gardass

5
1
yanıtYanıtla
yusuf kara:

galatanın parası bu kadar coksa gitsin daha fazlasına daha iyisini alsın bu ne arkadaş adamlar gelene gidene 2. 5 milyon ulan o adam fransa da 1m alıosa iii vala

4
1
yanıtYanıtla
V.ÇMobil-IOS:

Ulan mali sıkıntı içindeler 1.5 Milyar TL borçları var klüp batmış siz hala transfer haberi yapıyorsunuz

4
1
yanıtYanıtla
FENERLI:

EYERdogurdanda o kendine saygi duyan birisi ise onun CINCONDA ne isi var

1
3
yanıtYanıtla
telliogullari:

Yahu G, S, da Defans Problemi var. Bunlar Santrafor Transfer etmek istiyor. Türkiye, de amma, da Santrafor Hastaligi var. Biryandan Borclar biryandan Transferanlamis degilim önce bir Siskin Kadroyu azalt. . . . . . Almanci

2
2
yanıtYanıtla
blesuk:

Bu haber yalan. . Galatasaray niye bu tranferi yapsın ki. . . 30 yaşındaki futbolcuyu ne yapsın ki. . Bu futbolcu da Burak ın versionu. . . Ağır manda gibi düştü mü yerden kalkmaz. .

2
0
yanıtYanıtla
conan:

arkadaslar pandev gelecegı zaman bolon dedım sım dı buna da buyuk balon dıyorum paraya yazık bundan cacık olmaz alırsanız yazıklar olsun

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title