Haberler

    Galatasaray'da Gidecekler Belli Oldu

    Güncelleme:

    Avrupa'ya erken havlu atan Galatasaray; Selçuk, Pandev ve Dzemaili göndermeye karar verirken Muslera ise iyi bir teklif gelmesi halinde satılacak.

    Hayal kırıklığıyla geçilen Şampiyonlar Ligi macerasından sonra rotasını Spor Toto Süper Lig'e çeviren Galatasaray'da yönetim transferler konusunda ilk ciddi adımı atmaya hazırlanıyor.

    ASLAN'IN KASASI DA BOŞ KALDI

    Duygun Yarsuvat ve ekibinin göreve geldiği günden beri yüzlerin bir türlü gülmemesi ve yaşanılan ekonomik krizin gün geçtikçe artması Galatasaray'ın elini kolunu bağladı. Beşiktaş'ın ön elemede elenmesinden sonra Şampiyonlar Ligi'nden yüklü bir miktar para kazanan Galatasaray, çıktığı 5 maçta sadace 1 puan toplamayı başardı. Avrupa defterine bu kötü sonuçlar sonrası veda eden Sarı-kırmızılılar bir üst tura çıkamadığı için kasasına istediği geliri koyamamanın da üzüntüsünü yaşıyor.

    BİRKAÇ FUTBOLCU ELDEN ÇIKARILACAK

    Son iki sezonda bir kere çeyrek finale yükselen bir kere de 2.tura çıkabilen Galatasaray bu sezon maddi açıdan bu başarısını tekrarlayamayınca farklı bir yola başvuracak. Özellikle yüksek garanti ücretlere oynayan futbolcuların ödemesinde güçlük çeken Galatasaray, UEFA'dan çekiniyor. Daha önce Beşiktaş'ın da bu konuda aldığı cezaları göz önünde bulunduran yönetim temkinli davranmaya çalışıyor. UEFA'nın uyguladığı Finansal FAIR-PLAY uygulaması için kontrol altında olan Galatasaray bu durumdan dolayı elindeki birkaç ismi satılığa çıkarmaya hazırlanıyor.

    SELÇUK, PANDEV VE DZEMAILI GÖNDERİLECEK

    Yüksek maaşının yanı sıra son dönemlerdeki etkisiz oyunu nedeniyle taraftarların da tepkisini üzerine çeken Selçuk İnan'ı transfer listesine koymayı planlayan Galatasaray'ın bu ismi sadece Avrupa'da bir takıma satması bekleniyor. Selçuk İnan'ın yanı sıra büyük umutlarla transfer edilen fakat bir türlü forma giyemeyen Pandev'i de listeye ekleyen yönetimin Dzemaili'yi de göndermesi bekleniyor.

    SNEIJDER TAKIMDA KALACAK

    Galatasaray ayrıca başta Manchester United olmak üzere birçok Avrupa devi tarafından istenen Sneijder ile sözleşme yenilemek için masaya oturmaya hazırlanıyor. Prandelli tarafından bazı maçlarda yedek bırakılmasıyla olay adam haline gelen Sneijder'i yönetim takımda tutma taraftarı.

    MUSLERA DA SATILABİLİR

    Özellikle Selçuk İnan, Pandev ve Dzemaili'den yüklü miktarda kazanç elde etme planları yapan Galatasaray, kariyerinin en kötü sezonunu geçiren kaleci Muslera'ya gelebilecek güzel bir teklifle satıp eldivenleri Sinan Bolat'a teslim edebilir.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
    500

    Yorumlar (25)

    I love you burak yılmaz:

    burak yılmaz sen nasıl bir belasın?? kimden torpillisin??. . defol git artık. . en önce gidecek sensin bu takımda. . .

    32
    4
    yanıtYanıtla
    uefa kupamız var:

    ağla cincon ağla ilacın kadıköyde

    7
    17
    yanıtYanıtla
    sem:

    selçuk fenere gelsin 3:) gs değerini bimiyor . . . . . .

    6
    16
    yanıtYanıtla
    FENERDAŞMobil-IOS:

    Gs'yi soyanlar demekki Kalıcı.

    20
    2
    yanıtYanıtla
    konax minel:

    burak yılmaz tüm spor branşlarından men edilmeli. . . bu ne lan kurşun yemiş gibi zınnnk diye yere yatmalar felan. . . . bu nasıl futbolcu ayakta durmayı bile beceremiyor, ezmediği top yok;top gelirken bu kaçıyor-topa bakmıyor bile, topu aldığında direk geriye dönüyor, çalım atma- adam geçme hak getire, teknik, futbol aklı sıfır, hatta eksi üç. . . birde geberiyor gibi ağız yüz el kol hareketi ne lan bu tiyatro mu ?BURAK PRANDELLİ İLE BERABER YALLAH TAZYİK . . . .

    17
    2
    yanıtYanıtla
    GSmobilWeb@haberler.com:

    Galatasarayın başına yılmaz vural hocayı getirin adam gibi teknik direktör

    13
    5
    yanıtYanıtla
    GSmobilWeb@haberler.com:

    Galatasarayın başına yılmaz vural hocayı getirin adam gibi teknik direktör

    11
    7
    yanıtYanıtla
    MURAT KOTAN:

    ''YILMAZ VURALI'' İSTİYORUZ ARTIK. GS NİN YILMAZ HOCAYI ALMASI İÇİN ''DÜŞME POTASINAMI'' GELMESİ LAZIM.

    14
    2
    yanıtYanıtla
    seonii:

    admin kalacak oyuncuları say daha kısa sürer :))

    15
    0
    yanıtYanıtla
    ersın ersoy:

    bence gsye hagı gelmelı kadro gencleşmelı bır yıl bırşey beklemeden yenı luşum yapılmalı

    8
    7
    yanıtYanıtla
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title