Haberler

Fenerbahçe-Atromitos Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında Perşembe günü Atromitos'u sahasında ağırlayacak. Futbolseverler, dev maçı D-Smart 77. kanaldan canlı izleyebilecek.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü oynanan ve yıldız oyuncusu Van Persie'nin attığı golle Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı maçın rövanşı 27 Ağustos Perşembe günü 21.00'de oynanacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. Futbolseverler Fenerbahçe-Atromitos Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçını D-Smart 77. kanaldan canlı izleyebilecek.

İLK MAÇI FENER KAZANMIŞTI

Yunanistan'da geçen hafta oynanan ilk maçta 89. dakikada Robin van Persie'nin golüyle rakibini 1-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, turu geçerek, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefliyor.

TUR İHTİMALLERİ

Fenerbahçe, Atromitos karşısında rövanş maçını kaybetmezse gruplara adını yazdıracak.
İlk maçtaki 1-0'lık avantajla sahaya çıkacak sarı-lacivertli ekip, her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak. Yunan ekibinin tur atlaması için mutlaka sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Atromitos, 1-0 dışındaki bütün galibiyetlerde Fenerbahçe'yi eleyecek. Yunan ekibinin 1-0'lık galibiyeti halinde karşılaşmada uzatmaya gidecek. Uzatmada da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Fenerbahçe'de Atromitos maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ile son iki antrenmanda yer almayan Bruno Alves'in Atromitos maçında forma giymesi beklenmiyor. Bu oyuncuların dışında UEFA listesinde bu tur için ismi bulunmayan yeni transfer Ozan Tufan da yarın sahaya çıkamayacak.

PEREIRA YİNE CEZALI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Atromitos'la oynanacak rövanş maçında cezasını dolduracak. Shakhtar Donetsk'le oynanan rövanş maçında tribüne gönderilen ve UEFA tarafından iki maçla cezalandırılan Pereira, Atromitos'la Yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmada kulübedeki yerini alamamıştı. Rövanşta da yedek kulübesi ve soyunma odasında bulunamayacak Portekizli teknik adamın bu maçla cezası tamamlanacak.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin Atromitos karşısında şu muhtemel 11'le sahaya çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Ba, Caner Erkin, Nani, de Souza, Mehmet Topal, Diego, Van Persie, Fernandao

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe D Smart Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500

Yorumlar (14)

erhan sarp:

Yeter be d smartmış tivibuymuş bıktık artık hep para hep para bu ülkede ücretsiz birşey olmuyor mu artık yaşanılmaz bu ülkede!

33
0
yanıtYanıtla
koyan boga:

bu sefer iyi tokatlayin da uefaya hakemi sikayet etmesinler sumukluler

20
1
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

HAKEM OLMASA BU TURU GEÇEMEZ FENER

2
17
yanıtYanıtla
trtMobil-ANDROID:

hani avrupa maclari trtdedi

19
0
yanıtYanıtla
heart:

sözde maçlar trt de yayınlayacaktı bari milleti kandırmayın

13
1
yanıtYanıtla
Kız:

Bu ne ya bi D smart bi lig tv bi tivibu bir karar verin artık bıktık sizin rantınızdan sanki şampiyonlar liginde final oynuyor. Lanet olsun ya size

11
0
yanıtYanıtla
ZENGİN:

beni futboldan soğuttunuz. bir tivibu bir dsmart bir digiturk ne kadar para gözsünüz kahpeler sizi. fenerliyim ama inşallah yenilir ve elenir.

1
4
yanıtYanıtla
Burak BilgiMobil-ANDROID:

harbi keske fenerin macini hep izleyebilecek kanalda verseler.

3
0
yanıtYanıtla
KRAL FB:

elemeler verilmiyo trt de grup aşamasında verilCEK TRT SPOR VEYA TRT 1 YA DA TİVİBU SPOR

1
1
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

TİVİBU VERİRİ GURUPLARA KALINC YALANCI TRT İYİ REKLAM YAPTILAR MAÇLAR BİZDE DİYE. ELİN YABANCI MAÇLARINI VERİYOLAR

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title