Haberler

Düzce'de 3 Bant Bilardo Şampiyonası Sonuçlandı

Güncelleme:

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 3 Bant Bilardo şampiyonasında Baha Alptekin birinci oldu. 5 gün süren müsabakalar sonucunda şampiyon belirlendi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 3 Bant Bilardo şampiyonası çekişmeli mücadelelere sahne oldu. 5 gün süren müsabakalar sonunda Baha Alptekin şampiyon oldu.

Elit sporlar arasında gösterilen bilardo branşında Düzce'de ilgi her geçen gün artıyor. Son olarak 4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen 3 Bant Bilardo İl Şampiyonasına 67 sporcu katıldı. 5 gün süren müsabakalar sonunda Baha Alptekin birinci, Salih Tekkeli ikinci, Muzaffer Kahraman ve Eyüp Selim Topaloğlu üçüncü oldu.

2-20 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Gölbaşı'nda yapılacak olan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2.Etap Müsabakalarına Düzce'den 12 sporcu kontenjana kalarak Düzce'yi temsil etmeye hak kazandı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Düzce Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title