Haberler

Dünya Kupasında Neymar, Şık Hareketiyle Rakibinin Aklını Aldı

Güncelleme:

Dünya Kupasında Neymar, Kosta Rika ile oynanan maçta rakibi Tejeda'yı şık hareketle geçerken taraftarların büyük beğenisini kazandı.

FIFA Dünya Kupası E grubu ikinci maçında Brezilya, Kosta Rika'yı 90+1'de Coutinho ve 90+7'de Neymar'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Sambacılar, maç boyunca aradıkları golleri uzatma dakikalarında bulurken büyük sevinç yaşadı. Öte yandan Neymar'ın 90+6. dakikadaki hareketi parmak ısırttı.

Gelişen atakta Yeltsin Tejeda'yı karşısına alan Neymar, gökkuşağı hareketi olarak tabir edilen bilek hareketiyle rakibini geçti. Bu pozisyon, taraftarların da büyük beğenisini kazandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (8)

KARADENİZ:

ilhan 2002 de yaptıgı hareket. . bende biş zannettim

8
1
yanıtYanıtla
TAKLİTLERİ ASLINI YAŞATIR.:

Bu hareketin babası İlhan Mansız''dır.

7
0
yanıtYanıtla
Adım Değil Yazdığım Önemli:

Birincisi, Neymar''ın golleri değil golü var. İkincisi madem maçta güzel bir hareket yaptı neden videosu yok da saçma sapan dağ tepe videoları var

2
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Neymar tırt futbolcu yemin ediyorum kostarikalı ruiz ile neymar yer değişse brezilya en az 3-4 tane atardı

2
0
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

ya sonra ne oldu ? KOCAMAN BİR DİĞER OYUNCU GELDİ TOPU SÖKDÜ ALDI . ANCA BİZİM GİBİ TOPCULARIN OLDUĞU YERLERDE SÖKER BU . ÖRNEK KAZMANIN 30 METREDEN ATDIĞI ÇALIMLAR BİZLER DE NE AÇLIM ATIYO DİYE AVEL AVEL BAKARIZ

1
0
yanıtYanıtla
şafak:

adam iyi futbolcu

1
0
yanıtYanıtla
PES YANİ:

Bunu biz çocukken yapardık. Tırt bu tırt

1
0
yanıtYanıtla
İLHAN REİS:

BU hareketi ne zaman görsem 2002 ilhan reisin carlosa attığı çalım geliyor aklıma. bunlar tırt bunu 16 sene önce yaptı adam zaten yeni şeyler bul aslanım. ayrıca parantez açalım bütün büyük futbolcular tırt çıktı bu turnucada demek ki tek başına hiçsin seni sen yapan yanında oynayan adamlar futbol takım oyunudur bunu bu kupada daha iyi anladık.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title