Haberler

Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Tyson Fury Oldu

Güncelleme:

İngiliz Tyson Fury, Ukraynalı Wladimir Klitschko'yu mağlup ederek unvan maçını kazandı. Fury, Klitschko'nun 11 yıllık yenilmezliğine de son verdi.

11 yıldır kaybetmeyen Wladimir Klitschko'yu yenen İngiliz boksör Tyson Fury, yeni Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu oldu.

RAKİPLER ARASINDA YAŞ FARKI 12

Dünya Boks Birliği (WBA), Dünya Boks Organizasyonu (WBO), Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ve Uluslararası Boks Organizasyonu (IBO) şampiyonluk kemerlerine sahip 39 yaşındaki Klitschko ile 27 yaşındaki Fury arasındaki maç Almanya'nın Düsseldorf kentindeki Esprit Arena'da yapıldı.

HAKEM KARARIYLA YENİ ŞAMPİYON FURY

Fury, 12 raundun sonunda üç hakemin ortak kararıyla 115-112, 115-112, 116-111'lik skorlarla Klitschko'yu yendi. Böylelikle Fury 4 federasyonun da kemerini Klitschko'dan alarak yeni dünya ağır sıklet boks şampiyonu oldu.

NAMAĞLUP UNVANINI KORUMAYI BAŞARDI

Fury çıktığı 25. karşılaşmasını da kazanırken, rakibi Klitschko ise 68. maçında 4. yenilgisini aldı.

Kaynak: AA / Spor

Düsselldorf Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

COBAN:

RUSLAR IKINCI YENILGISINIDE ALDI

18
37
yanıtYanıtla
ref:

ukrinalı boksör rus değil muahahaha

yanıt17
yanıt1
almanya:

klitschko rus degil ukranyali, haberleri iyi arastir.

yanıt17
yanıt1
ŞAH:

ALLAHIN CAHİLİ ADAM ORAYA ''Ukraynalı Wladimir Klitschko'' YAZMIŞ ÖNCE Bİ OKU :)

yanıt13
yanıt2
galyalı:

İşte bu dağdaki çobanla, benim oyum aynı sayılıyo :)

yanıt3
yanıt1
klitschkoMobil-ANDROID:

saf saf konusmayin adam 39 yasinda. bugune kadar unvanini 11 sene koruyan kac boksor var.

34
3
yanıtYanıtla
ŞAH:

11 senede kaç maça çıktı zannediyon 11-12 maç yapmış :)

yanıt1
yanıt6
BOKSTAN BAŞKA HER ŞEY VARDI.:

KAÇAK DÖVÜŞEN BOKSÖR BENİM GÖZÜMDE BOKSÖR DEĞİLDİR. . . FUTY 12 RAUND BOYUNCA RAKİBİNDEN KAÇTI DURDU. . . BÖYLE ÜNVAN SAHİBİ OLACAĞINA HİÇ OLMA DAHA İYİ. . . AKŞAM Kİ MAÇ GERÇEKTEN TAM BİR REZALETTİ. . . OLAN BOKS MAÇI İZLEMEYE GELİP DE , HİÇ BİR ŞEY GÖREMEYEN SEYİRCİYE OLDU. . . BENCE FURY O SES TÜRKİYE''YE KATILSIN. . . .

22
5
yanıtYanıtla
bymuho:

kliçko hiç sevmediğim bir boksördü, bence iyi oldu. adam bütün maçlarında uzun boyu sayesinde sol kolunu uzatıp rakiplerinin boks yapmasını engelliyordu. sonra bir iki yumruk atıp maçı alıyordu. bütün maçları böyle ve zevksiz geçiyordu. furry resmen dalga geçti, kliçko bu maçta da sol kolunu uzattı ama furry nin uzanma mesafesi daha fazla olduğu için işe yaramadı. tabi zavallı kliçkonun başka bir numarası olmadığından maçı kaybetti. neticede bence iyi sonuç. ha çingene ha Ukraynalı, ne farkeder

17
9
yanıtYanıtla
GERIZEKALI:

INSALIKTAN CIKMA KIMSEYI HOR GÖRME O SEVMEDIGIN BOKSÖR SENIN GIBI KAC TANESINI CEBINDEN CIKARIR KISKANC

yanıt9
yanıt6
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title