Haberler

Denizlispor Transfere Hız Verdi

PTT 1.Lig'de ilk yarının bitiminin ardından transfer çalışmalarına hız kazandıran Denizlispor, özellikle forvet arayışına önem veriyor.PTT 1.Lig'in bitmesiyle birlikte bazı futbolcuları takımdan gönderen Denizlispor, yerlerine yenilerini almak...

PTT 1. Lig'de ilk yarının bitiminin ardından transfer çalışmalarına hız kazandıran Denizlispor, özellikle forvet arayışına önem veriyor.

PTT 1. Lig'in bitmesiyle birlikte bazı futbolcuları takımdan gönderen Denizlispor, yerlerine yenilerini almak için yoğun çaba harcıyor. Ligin ilk yarısında attığı gollerle Denizlispor'u sırtlayan futbolcu Can Erdem'in Mersin İdmanyurdu'na gitmesinin ardından onun boşluğunu dolduracak forvet arayışına giren yeşil-siyahlı yönetim, Nijeryalı futolcu Kabiru'yu denemeye aldı. Bir süre daha takımla idmana çıkacak olan Kabiru'nun beğenilmesi halinde sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Orta sahaya da takviye yapmayı amaçlayan Denizlispor, Azeri orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Arif İsayev ile anlaştı. Denizlispor'un defans oyuncusu Rail Malikov'un da arkadaşı olan İsayev'le 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Gurbetçi futbolcu Ümit Sözen'i de denemeye alan Denizlispor'un bu futbolcuyla büyük orandan anlaşacağı ifade edildi.

Öte yandan ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden Denizlispor, oynadığı hazırlık maçında İnegölspor 1-1 berabere kaldı. Bu maçta Denizlispor'un tek golünü Bajram Fetai attı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Denizlispor Can Erdem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title