Haberler

    David Villa'dan Veda Konuşması

    İspanyol yıldız Amerika'dan gelen teklifin kendisini oldukça heyecanlandırdığını vurgularken, bir yandan da Atletico camiasına veda etti.

    Gelecek sezon MLS ekiplerinden New York City #39;de oynamasına kesin gözüyle bakılan İspanyol yıldız David Villa, kulübü Atletico Madrid #39;den ayrılacağını doğrulayarak bir veda konuşması yaptı.

    Kariyeri boyunca ilk defa İspanya dışında bir ülkede top koşturacak olan Villa, Atletico #39;nun resmi internet sitesine verdiği demeçte, quot;Bu yeni projede yer alacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Hem ailem, hem ben hem de kariyerimin açısından çok farklı bir tecrübe olacak. quot; ifadelerini kullandı.

    quot;GERÇEK BİR AİLE BULDUM quot;

    Atletico #39;da harika günler geçirdiği belirten 32 yaşındaki golcü, quot;Burada müthiş günlerim oldu. Sadece sportif anlamda değil. Gerçekten bir aile gibiydik. Gerek soyunma odasında gerek taraftarlarla... Bu bana çok yardımcı oldu. Hayatım boyunca unutmayacağım bir sezon yaşadım. quot; şeklinde konuştu.

    Yönetimin Vicente Calderon #39;da kalması için teklifte bulunduğunu da ekleyen yıldız oyuncu, quot;Tüm Atletico #39;ya gönül verenlere teşekkür ediyorum. Kulüpteki herkes kalmamı istedi özellikle hocamız.... Enrique ve Miguel Angel bizzat bana kalmam için teklifte bulundu. Ancak daha öncede söylediğim gibi Amerika geri çeviremeyeceğim bir şeydi. Mutlaka kabul etmem gereken dev bir proje. quot; açıklamalarında bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Atletico Madrid David Villa New York Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title