Haberler

Cimbom'a Son Darbe

Kolombiyalı Kalecinin Yerine K.Erciyessporlu Orkun ile Anlaşıldı. Ancak Bu Kez de Uzun Süredir Mondragon'un Yedeği Olan Aykut, Kulübede Kalmaya Tahammülü Olmadığını Belirterek Ayrılacağını Belirtti.

Kolombiyalı kalecinin yerine K.Erciyessporlu Orkun ile anlaşıldı. Ancak bu kez de uzun süredir Mondragon’un yedeği olan Aykut, artık kulübede kalmaya tahammülü olmadığını belirterek ayrılacağını belirtti.

GALATASARAY için kötü haberler peşpeşe geliyor. Kaleci Mondragon, teknik direktörlüğünü Christoph Daum’un yaptığı Köln’ün yolunu tutup, Cimbom’da yeni bir kaleci krizine yol açarken, sarı kırmızılıların iki sezon önce elinden kaçırdığı Franck Ribery de 15 milyon Euro’ya Bayern Münih’e transfer oldu.

Mondragon’un sarı kırmızılı kulüpten ayrılık kararı üzerine G.Saray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Kayseri Erciyesspor kalecisi Orkun Uşak ile temas kurdu. Galatasaray altyapısında yetişen Orkun’un "Gelirim" yanıtı üzerine G.Saray, Mondragon’a "Köln’e gidebilirsin, alacaklarına karşılık senden bonservis ücreti de almayız. Transferinde zorluk çıkmayacak" dedi. Ancak bu kez de Mondragon’dan kaleyi devralmaya hazırlanan yedek kaleci Aykut, Orkun’un transferi haberiyle yeni bir krize yol açtı. Yine yedek kalmak istemeyen Aykut’un da forma giyeceği bir takıma transfer olmayı istediği öğrenildi.

Ribery de Bayern Münih’te

G.Saray’da kaleci konusunda yaşanan bu gelişmelere iki sezon önce alacakları ödenmediği için Cimbom’dan ayrılan Ribery’in Bayern Münih’e transferi tuz biber oldu. Sarı kırmızılıların Marsilya’ya gidişi sonrası para almak için hukuksal olarak da uğraştığı ancak sonuç alamadığı Ribery, Fransız, İngiliz kulüpleri derken 15 milyon Euro’ya Almanya’nın köklü kulübü ile anlaştı. Galatasaray’a transfer olduğunda 2.5 milyon Euro’ya malolan 24 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu değerini altıya katlayarak Bayern’e 15 milyon Euro’ya gitti. Daha önce Jan Schlaudraff ile Schalke’den Hamit Altıntop’u da kadrosuna katan Bayern, Ribery yanında 9 milyon Euro’ya B.M.Gladbach’tan Marcell Jansen’i de aldı.

Köln’de 3 Türk var

ALMANYA 2. Ligi’nde F.Bahçe’nin eski teknik direktörü Christoph Daum’un çalıştırdığı ve yeni sezonda 1. Lig’e çıkma hedefi koyan FC Köln’de 3 Türk futbolcu bulunuyor. Geçen sezon kiralık olarak oynayan Serhat Akın takımdan ayrıldı, ancak Alpay Özalan ile Baykal Kulaksızoğlu yeni sezonda da kadroda. Ümit Özat’ı da transfer eden Köln’ün kalesi de Mondragon’a emanet edilecek. Express gazetesi Mondi için "FC Köln Kolombiya’nın Kahn’ını alıyor" başlığını attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title