Haberler

    Alman Ekibi Stuttgart, Cenk Tosun İçin 10 Milyon Euro Teklif Edecek

    Güncelleme:

    Alman ekibi Stuttgart, Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun'un transferi için 10 milyon euroluk teklifte bulunacak. Siyah-beyazlılar, daha önce 20 milyon euroyu kabul etmemişti.

    Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cenk Tosun, ara transfer dönemi yaklaşırken forvet arayışı içinde olan Avrupa kulüplerinin gündeminde olmaya devam ediyor. Cenk Tosun için Crystal Palace 20 milyon euro, Tottenham ise 10 milyon euro ve genç santrforu Mitroviç'i önermiş, Beşiktaş bu teklifleri kabul etmemişti.

    OLYMPIQUE LYON'DAN CENK TOSUN RAPORU

    Amerika'nın ünlü spor kanalı ESPN'in resmi internet sitesinde yer alan habere göre Olympique Lyon'un scout ekibinin 3 futbolcu için hazırladığı transfer raporunda Cenk Tosun'un ismi de geçmekte. O. Lyon'un scout ekibinin raporunda kendi takımlarından alt yapı futbolcusu Houssem Aouar, Ajax'ın Hollandalı yıldızı Donny van de Beek listedeki diğer isimler. Cenk Tosun için alınan notlarda ise güçlü ve dikine kaleye gidiyor notları yer almakta.

    KİCKER: STUTTGART'TAN CENK TOSUN'A 10 MİLYON EURO

    Almanların ünlü spor dergisi Kicker da bugün Cenk Tosun için Stuttgart'ın, Beşiktaş'a 10 milyon Euro gibi bir teklife hazırlandığı ancak bu transferin zor olduğunu yazdı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
    500

    Yorumlar (25)

    cc:

    Beşiktaşlılardan çok renkliler yorum yapıyor komik şekilde. Cenk ülkenin en iyi yerli forvetidir. Bunu anlamayandan da gitsin futbol değil pinpon maçlarını takip etsin.

    10
    9
    yanıtYanıtla
    tanju:

    BİR SENE DAHA DURSUN BU 10 BİLE VERMEZLER.

    9
    8
    yanıtYanıtla
    AZ ÖNCE BEĞENDİM/BEĞENMEDİM VEREN ÇOCUK:

    basının şişirmemisi bunlar. 20 milyon vermişlerde kabul etmemişler de. 20 milyon verseler havada takla atarak satarlar. . . .

    9
    7
    yanıtYanıtla
    özcimbomlu:

    10 dan fazla etmez zaten

    7
    8
    yanıtYanıtla
    ADOBABA:

    1. 5 milyon dan fazla etmez tam beleşçi elinizde kalmadan satın

    7
    8
    yanıtYanıtla
    mahmut:

    cok bile, süperligde ne yaptı . penaltıdan baska gol atamıyor.

    4
    10
    yanıtYanıtla
    ünal özer:

    kim alırsa alsın 3 maç sonra ilk 18 e almayacak bile, yazın görün, bir kütüğü bu kadar şişirmemeliydiler, tüm yorumcular tüm kulüp tüm takım. demedi demeyin görün bakın, 3 maç veriyorum o da rakamım tavan

    6
    7
    yanıtYanıtla
    Almanyadan:

    Kiskanmayin calisin sizin de olsun, Cenk calisa calisa degerini artirdi, ondaki hirs Ardada olsaydi bugün Ardanin degeri 60 Milliondu. Cenk simdiki performasiyla 25Milliondan aza satilmaz. ALLAH yardimcimiz olsun Bayern Karsi turu atlarlarsa Cenki 30Million € alacaklida bulunur

    9
    3
    yanıtYanıtla
    SENTETİK VS SELÜLOZİK:

    LİGDE 7 GOLÜ VAR 5''i PENALTIDAN ŞİŞİRMEYİN BU ADAMI 10 MİLYONU ALIN BİR DAHA BULAMAZSINIZ BU TEKLİFİ

    5
    5
    yanıtYanıtla
    ÜNAL ÖZER:

    Kesinlikle. Sattılar sattılar yoksa ellerinde patlayacak, gördüğüm en kütük topçu, onun yerine kimi koysan tüm takımın buna çalıştığı gibi hangi kütüğe çalışsalar bundan daha iyi olur. Ben diyorum bu adamı alan kulüp 3. maçından itibaren 18 e bile almayacak. bu kadar kazma

    yanıt3
    yanıt4
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title