Haberler

Cem Sultan Manisaspor'da

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Manisaspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Kayserispor'dan forvet oyuncusu Cem Sultan'ı 1 yıllığına kiralık olarak transfer etti.19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine, Manisaspor Başkanı Emre...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Kayserispor'dan forvet oyuncusu Cem Sultan'ı 1 yıllığına kiralık olarak transfer etti.

19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar katıldı. Başkan Hasgör, törende yaptığı konuşmada Cem Sultan'ın Manisaspor'da başarılı olacağına inandıklarını belirterek, "15 gün önce Cem Sultan ile neşeli bir şekilde başlayan transfer görüşmemiz mutlu bir şekilde son buldu. Bu süreçte de hem kulübüne, hem de menajerlerine ve de AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'ye teşekkür ediyoruz. Sayın Tanrıverdi bu transferde bize çok yardımcı oldu. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Cem'den büyük bir enerji aldım, çok da başarılı olacağına inanıyorum. Umarım önümüzdeki senelerde de birlikte oluruz. Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Manisaspor'un yeni transferi Cem Sultan ise, Manisaspor'a gelmesindeki en büyük nedenin Manisaspor Başkanı Emre Hasgör olduğunu ifade ederek, "Öncelikle başkanıma çok teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bir yere geldiğime inanıyorum. En iyi şekilde mücadele edip, takımımızı tekrardan süper lige çıkarmak istiyoruz. Umarım güzel bir yıl geçer. Takım arkadaşlarımız ve hocalarımız ile iyi bir ruh yakalayarak hedefimize ulaşırız. Böyle bir ortamda başarısızlık olmaz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Cem Sultan Manisaspor Bank Asya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title