Haberler

Bursaspor Seriyi Bozma Peşinde

Ziraat Türkiye Kupası'nda güçlü rakibi Eskişehirspor'u 3-0 yenerek final yükselen Bursaspor, yarın Süper Final Avrupa Grubu 3'üncü hafta maçında Eskişehirspor'a konuk olacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda güçlü rakibi Eskişehirspor'u 3-0 yenerek final yükselen Bursaspor, yarın Süper Final Avrupa Grubu 3'üncü hafta maçında Eskişehirspor'a konuk olacak.

Bursaspor'un, bu sezon kupada oynadığı maçlardan sonra ligde oynadığı maçların hepsini kaybetmesi dikkat çekiyor. Yeşil beyazlı takım Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkana kadar oynadığı 3 kupa maçının dönüşünde ligde oynadığı maçları kaybetti. Türkiye Kupası 3'üncü kademe maçında Şanlıurfaspor'u eleyen Bursaspor, kupa maçı dönüşünde İstanbul'da Beşiktaş'a 3-1, 4'üncü kademe maçında uzatmalar sonunda elediği Bugsaşspor maçından sonra yine deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçında 1-0 mağlup oldu. Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçında Sivasspor önünde 4-1'lik skorla galip ayrılan yeşil beyazlılar, 3 gün sonra ligde karşılaştığı Sivasspor'a 4-0 mağlup oldu. Türkiye Kupası yarı finalinde İzmir'de karşılaştığı Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ederek 20 yıl aradan sonra finale çıkan yeşil beyazlılar, 4 gün aradan sonra ligde Eskişehirspor'a konuk olacak. Bursaspor kazanarak bu seriyi bozmak istiyor.

60'INCI BULUŞMA

Bursaspor, rakibi Eskişehirspor ile oynadığı 59 maçta 19 galibiyet, 19 mağlubiyet, 21 beraberlik aldı. Bu sezon rakibiyle ligde 2 kez karşılaşan yeşil beyazlılar ilk mücadelen sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılırken, ikinci karşılaşma ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlı ekip oynanan 59 maçta 42 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü.

DÜDÜK MÜFTÜOĞLU'NDA

Bursaspor'un, yarın saat 15.00'de Eskişehir Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını, Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu.

MÜFTÜOĞLU İLE 2 MAÇ

Bursaspor, Kuddusi Müftüoğlu'nun bu sezon yönettiği 2 karşılaşmadan 1 galibiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Yeşil beyazlılar Müftüoğlunun ligde düdük çaldığı 16 karşılaşmada sahadan 6 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 6 beraberlikle ayrıldı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda rakip filelere 22 gol atarken, kalesinde ise 18 gol gördü.

Golcü Pinto'yu bu maçta dinlendirmeyi düşünen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sahaya sürmeyi düşündüğü muhtemel 11 şöyle:

"Yavuz- Basser, Serdar, İbrahim, Vederson- Sestak, Adem, Musa, Ozan- Turgay, Okan"

FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Eskişehirspor Bursaspor Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title