Haberler

Bu Kez Spurs Kazandı

Nba Play-off Serisinde Bu Sabaha Karşı Oynanan Maçta San Antonio Spurs, Deplasmanda Phoenix Suns'ı 88-85 Yenerek, Seride Durumu 3-2'ye Taşıdı. Gecenin Diğer Maçında Sie Cleveland Cavaliers'ı 83-72 Yenen New Jersey Nets Umutlarını 6. Maça Taşıdı.

NBA play-off serisinde bu sabaha karşı oynanan maçta San Antonio Spurs, deplasmanda Phoenix Suns'ı 88-85 yenerek, seride durumu 3-2'ye taşıdı. Gecenin diğer maçında sie Cleveland Cavaliers'ı 83-72 yenen New Jersey Nets umutlarını 6. maça taşıdı.

Spurs, Yıldız oyuncuları Emmanuel Ginobili ve Tim Duncan'ın iyi performansıyla galip geldi ve final için avantaj yakaladı.

Batı Konferansı finalinde Utah Jazz'ın rakibi olmak için mücadele eden iki takımdan ev sahibi Suns'ta, sadece 7 oyuncu forma giyerken, cezası nedeniyle bu karşılaşmada takımını yalnız bırakan Amare Stoudemire'nin yokluğu hissedildi. Suns'ta 24 sayı ve 17 ribauntla oynayan Shawn Marion takımın en skorer ismi oldu. Yılın en iyi 5'i arasına seçilen Kanadalı oyun kurucusu Steve Nash, 19 sayı ve 12 asistle “double double” yaptı. Ev sahibi takımda Kurt Thomas'ın 15 sayı ve 12 ribauntluk performansı da galibiyet için yetmedi.

Oyuna sonradan dahil olan ve 38 dakika mücadele eden Arjantinli Emmanuel Ginobili ise konuk takım adına 26 sayı üretti ve 10 ribaunt aldı. Ligin en iyi oyuncuları arasında yer alan Tim Duncan ise 21 sayı ve 12 ribauntla bir kez daha takımı için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Michael Finley 13 sayıyla, Fransız yıldız Tony Parker ise 11 sayıyla skora katkı sağladı.

NETS, CAVALİERS'E TUR ŞANSI VERMEDİ

Doğu Konferansı'nda final mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında bu kez sevinen taraf Cleveland Cavaliers'ı 83-72 yenen New Jersey Nets oldu.

Konferansta normal sezonu 2. bitirerek saha avantajını ele geçiren Cavaliers'ın seyircisi önünde yapılan serinin 5. maçında Nets, galip gelerek rakibine tur şansı vermedi.

Cleveland'daki Quicken Loans Arena'da oynanan ve 20 binden fazla taraftarın izlediği karşılaşmada Nets, galibiyeti 5 oyuncusunun çift haneli sayılara ulaşmasıyla aldı.

Nets'te Jason Kidd, 20 sayı, 9 ribaunt ve 6 asistle takımının galibiyetinde başrol oynadı. Richard Jefferson 15 sayıyla, Mikki Moore ise 14 sayıyla mücadeleyi tamamladı. Vince Carter ise 12 sayı, 10 asist ve 6 ribauntluk oyunuyla Netslilerin final ümitlerini korudu.

Cavaliers'te LeBron James, 20 sayı, 9 ribaunt ve 5 asistle takımın en skorer ismiydi. Litvanyalı oyuncu Zydrunas Ilgauskas ise 16 sayıyla mücadeleyi tamamlarken, takımında çift haneli sayı üreten sadece iki oyuncudan biri oldu.

Play-off serisinde bu 4 takım arasında yapılacak 6. maçlar TSİ cumartesi sabahına karşı oynanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title