Haberler

Beşiktaş Kulübünün kongresi tamamlandı

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9'unu alarak başkanlığa seçildi.

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9'unu alarak başkanlığa seçildi.

BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede diğer aday Serdal Adalı 2 bin 983 ve Hürser Tekinoktay 537 oy aldı.

Oy sayımında 13 oy geçersiz sayılırken, 4 de boş oy çıktı.

Kongrede 17, 18, 19 ve 20. sandıkların sonuçları şöyle:

17. Sandık:

Ahmet Nur Çebi: 193

Serdal Adalı: 184

Hürser Tekinoktay: 20

18. Sandık:

Ahmet Nur Çebi: 217

Serdal Adalı: 175

Hürser Tekinoktay: 24

19. Sandık:

Ahmet Nur Çebi: 297

Serdal Adalı: 184

Hürser Tekinoktay: 21

20. Sandık:

Ahmet Nur Çebi: 287

Serdal Adalı: 129

Hürser Tekinoktay: 14

Çebi tüm sandıklarda birinci oldu

Ahmet Nur Çebi, toplam 5 bin 9 oy olarak Beşiktaş Kulübünün 34. başkanı oldu.

Çebi, 20 sandığın tamamında da birinci çıktı. Ahmet Nur Çebi, en fazla oyu 375 ile 13. sandıkta elde etti.

Çebi, en yakın rakibi Adalı'ya 2 bin 26 oy fark attı.

Adalı 2 bin 983 oyda kaldı

Beşiktaş Kulübünde ikinci kez başkanlığa adaylığını koyan Serdal Adalı, 2 bin 983 oy alabildi.

Yarışın iddialı isimlerinden Adalı, iddialı olduğu sandıklarda da rakibinin gerisinde kaldı.

Hürser Tekinoktay 537 oy alabildi

Bir önceki seçimde Fikret Orman ile kongrede yarışan ve bin 617 oy alan Hürser Tekinoktay, bu seferki genel kurulda 537 oy alabildi.

Tekinoktay, sandıkların tamamında en az oyu alan aday oldu.

Çebi tarafında kutlamalar erken başladı

Ahmet Nur Çebi'nin 16. sandıkta farkı bin 704'e çıkarmasıyla salonda coşku arttı.

Çebi'yi destekleyen siyah-beyazlılar tribünlerdeki yerini alarak tezahüratlarda bulundu. Bu üyeler, resmi sonucun açıklanmasını mutlu bir şekilde bekledi. Resmi sonuçların açıklanmasının ardından üyeler, tezahüratlarla Çebi'nin yeni başkan olmasını kutladı.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Nur Çebi Serdal Adalı Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title