Haberler

    Bayern Ukrayna'da Tur Peşinde

    Şampiyonlar Ligi son 16 turunda E Grubu'nu lider olarak noktalayan Bayern Münih, H Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Shakhtar Donetsk ile deplasmanda karşılaşıyor.

    Devler Ligi'nde Bayern Münih, deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşılaşıyor.

    TSİ 21.45'te başlayacak olan kritik karşılaşmaya Lviv Arena ev sahipliği yapacak.

    FIFA kokartlı İspanyol hakem Alberto Undiano Mallenco'nun düdük çalacağı müsabaka öncesinde iki takımda da eksikler var.

    LUCESCU'DAN İNTİKAM MESAJI

    Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu, Devler Ligi'ndeki önemli maç öncesi çarpıcı ifadeler kullandı. Takımdaki Brezilyalıların sayısına dikkat çeken Rumen teknik adam, "13 Brezilyalı futbolcumuz var. Muhtemelen biz kadrosunda en fazla Brezilyalı oyuncu barındıran Avrupa ekibiyiz. Bayern'in kadrosunda Almanya Milli Takımı'yla birlikte Dünya Kupası'nda zafere ulaşan 6 isim var. Kesinlikle bizim Brezilyalı futbolcularımız kendilerini göstermek ve Dünya Kupası'ndaki ağır mağlubiyetin intikamını almak istiyor" dedi. Güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını bildiklerini ifade eden Lucescu, futbolda bazen mantığın olmadığını, sahada her şeyin farklı olabileceğini de belirtti.

    H Grubunu 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle kapatan Shakhtar Donetsk, Porto'nun ardından grup ikincisi oldu. Ukrayna ekibi grup sonuncusu BATE'yi 7-0 yenerek H grubunun en farklı galibiyetini elde etti. Öte yandan Shakhtar, grubu lider bitiren Porto ile oynadığı iki maçtan da beraberlikle ayrıldı.

    Ukrayna ekibinde Stepanenko cezası, Bernard sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

    BAYERN İŞİ İLK MAÇTA BİTİRMEK İSTİYOR

    E Grubu'nda 6 maçta 5 galibiyet alan ve grubu açık ara lider bitiren Alman ekibi, kritik maçtan galibiyetle ayrılıp işini erken bitirmek istiyor. Ligde son maçında Hamburg'u 8-0 hezimete uğratan Bayern'de keyifler yerinde.

    Alman temsilcisinde sakatlıkları devam eden Martinez, Lahm ve Thiago Alcantara bu maçta sahadaki yerini alamayacak. Bavyera devinde Alonso'nun durumu ise şüpheli.

    MUHTEMEL KADROLAR Shakhtar Donetsk : Pyatov; Srna, Kucher, Rakitskiy, Shevchuk; Fred; Douglas Costa, Fernando, Alex Teixeira, Taison; Luiz Adriano. Bayern Münih: Neuer; Rafinha, Dante, Boateng, Bernat; Schweinsteiger, Alaba, Müller; Robben, Lewandowski, Ribery.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Shakhtar Donetsk Mircea Lucescu Bayern Münih Ukrayna Spor Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

    Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

    'Mutlu son' ilanına kanıp 220 bin lirasından oldu

    'Mutlu son' ilanına kanıp 220 bin lirasından oldu

    Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu: Benimle gurur duyulması lazım

    Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu: Benimle gurur duyulması lazım

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title