Haberler

Batman'da Motosiklet Sürücülerine Kask Takma Kampanyası

Güncelleme:

Batman'ın Sason İlçe Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından motosikletli araç sürücülerinin trafik güvenliğinin sağlanması, kamuoyunun da farkındalığının arttırılması amacıyla 'kaskınla yol ver hayata' sloganıyla kampanya ve bilgilendirme çalışması yapıldı.

Batman'ın Sason İlçe Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından motosikletli araç sürücülerinin trafik güvenliğinin sağlanması, kamuoyunun da farkındalığının arttırılması amacıyla "kaskınla yol ver hayata" sloganıyla kampanya ve bilgilendirme çalışması yapıldı.

Cumhuriyet Caddesi hükumet konağı önünde ve trafiğin yoğun olduğu alanlarda uygulama yapan ekipler, motosiklet sürücülerini tek tek durdurarak denetim yaptı. Kask takan motosiklet sürücülerine teşekkür eden ekipler, kask takmayanlara ise takmama nedenlerini sorarak bilgilendirici broşür dağıttı. Uygulamanın sürücülerin can güvenliğini sağlamak amacıyla yapıldığını belirten motosiklet sürücüleri, trafik ekiplerine teşekkür etti. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Motosiklet Batman Sason Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title