Haberler

    Antalyaspor'da Destek Olacağız"

    Menderes Türel, Antalyaspor'a bugüne kadar hep destek olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi.

    Türel, Hasan Subaşı Tesisleri'nde Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katıldı.

    Toplantı öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Türel, Gencer ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini, kendisinin de iadeyi ziyarette bulunduğunu bildirdi. Yönetim kurulu toplantısına katılarak Antalyaspor'un gelecekte yapacağı çalışmaları değerlendireceklerini ifade eden Türel, "Antalyaspor'a bugüne kadar hep destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Takım için yapabileceğimiz ne varsa ortaya koyacağız" dedi.

    Gencer ise 1 yıldır başkanlık yaptığını, ilk defa bir belediye başkanının ziyarete geldiğini belirtti. Ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Gencer, "Antalyaspor'un yalnız olmadığını gördük. Türel, bize destek vereceğini, takımın ilerlemesi için neler yapılması gerekiyorsa yardımcı olacağını ifade etti" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gültekin Gencer Menderes Türel Hasan Subaşı Antalyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title