Haberler

Antalya'da Sıcak Saatler

Trabzonspor'da Ayman' In Transferiyle Yeniden Karışan Yönetim Antalya'daki Zirvede Bir Araya Geliyor. Başkan Nuri Albayrak, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu' Nun Yanısıra Yönetimden Birçok İsmin de Bugün ve Yarın Kampa Gideceği ve Durum Değerlendirmesi Yapılacağı Belirtildi.

Trabzonspor'da Ayman' ın transferiyle yeniden karışan yönetim Antalya'daki zirvede bir araya geliyor. Başkan Nuri Albayrak, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu' nun yanısıra yönetimden birçok ismin de bugün ve yarın kampa gideceği ve durum değerlendirmesi yapılacağı belirtildi. Albayrak, Sayitoğlu ve Hacıosmanoğlu' nun Teknik Dirdektör Ziya Doğan ile yapacağı mini zirvede ise transferdeki son durumun masaya yatırılacağı öğrenildi. Ayman' ın transferinde karşı karşıya gelen Sayitoğlu - Hacıosmanoğlu ikilisinin bu toplantıda görüşlerini Başkan' a ve Doğan' a açıklayacağı ve transferde bundan sonra izlenecek yola karar verileceği vurgulandı.

Bu arada Ayman' ın sağlık kontrolleri bugün de sürdü. Dün kulübün iki doktoru Hakan Ayaz ve Murad Merdanlı ile Memorial Hastanesi' nde MR çektiren Ayman' ın, bugün de DR. Hakan Ayaz' ın kontrolünde bazı tetkiklere girdiği ve yine bazı bölgelere MR çektirdiği belirtildi. Ayman' ın sağlık kontrollerinin uzamasının spekülasyonlara neden olacağını belirten bordo - mavili yöneticiler, doktorlardan kontrollerin hızlandırılmasını istedikleri öğrenildi. Ayman' ın tüm tetkiklerinin bu akşam alınacağı ve Antalya kampına dönecek olan Hakan Ayaz' ın, sonuçları Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney ve Dr. Murad Merdanlı ile değerlendireceği ve sonucun Başkan Albayrak ve Teknik Direktör Doğan' a iletileceği vurgulandı. Bu arada Doğan' ın da Ayman' a bir an önce imza attırılması için Başkan Nuri Albayrak' la görüşeceği ifade edildi.

Öte yandan Ayman' a imza attırılmasının gecikmesinin en büyük nedenlerinden biri olarak gösterilen Asbaşkan Haşim Sayitoğlu' nun bu karara muhalefet etmesi de camia içinden destek görüyor. Sayitoğlu' nun devre arasında para vererek futbolcu alınmasını istememesi ve Ayman' ın 1 Haziran 2007' de sözleşmesinin bitecek olması bu transferin şu anda yapılmasına eleştirenlerin elinde en büyük koz olarak kendini gösterirken, yönetimin Trabzon kanadının, Ayman' ın bonservisine 800 bin Euro ve kendisine de sezon sonuna kadar 400 bin Euro olmak üzere toplam 1 milyon 250 bin Euro verilecek olmasının sıkıntısını yaşadığı belirtildi. Mali kongrede bütçenin denkleştirilmesi sözünü veren ve bu nedenle devre arasında büyük para vererek transfer yapmama taraftarı olduğu bilinen Haşim Sayitoğlu' nun bu nedenle transfere karşı çıktığı belirtildi.

Bu arada bordo - mavililerin Gençlerbirliği' nden Risp' in alınması için girişimlerini sürdürdüğü ancak yabancı kontenjanındaki sorunlar nedeniyle bu çalışmaların ağırdan alındığı vurgulandı. Risp' in transferinde yeniden hız kazanmak için Eller' le yapılacak görüşmeyi ve Szymkowiak' ın durumunu netleştirmesini bekleyen bordo - mavililerde, teknik direktör Ziya Doğan' ın Risp için yönetime "alınırsa savunmada sorunumuz kalmaz" raporunu verdriği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattan düşerek hayatını kaybetti

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattan düşerek hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title