Haberler

Alex de Souza: Beni de Yuhalamışlardı, Van Persie Buna Alışmalı

Güncelleme:

Brezilya'nın ESP kanalında Fenerbahçe-Molde maçını yorumlayan Alex, van Persie için "Beni de yuhalamışlardı, van Persie buna alışmalı." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza, 3-1 sona eren Molde maçını yorumlarken Van Persie'nin yuhalanmaya alışması gerektiğini söyledi.

"TÜRKİYE'DE BÖYLE PENALTILAR ÇALINMIYOR"

Kanarya'nın eski efsane yıldızı Alex de Souza, Fenerbahçe-Molde maçını ülkesi Brezilya'da ESPN kanalı için yorumladı. Maç başlarken F.Bahçe'nin Avrupa Ligi'nde final oynamasının sürpriz olmayacağını savunan Alex, Diego'nun eksikliğinin fazlasıyla hissedildiğini söyledi. Fenerbahçe'nin geriye ve yana oynadığını, yavaş hareket ettiğini ifade eden unutulmaz sambacı, Fenerbahçelilerin penaltıya şaşırmasını, "Çünkü Türkiye'de bu tarz penaltılar çalınmıyor" diye değerlendirdi.

"VAN PERSIE BUNA ALIŞMALI"

İkinci yarı için ise daha umutsuz konuşan Alex de Souza, şunları söyledi: Fener çok kolay gol yiyor. Defansı çok dayanıksız. Ben olsam Mehmet Topal'ı çıkarmazdım. F.Bahçe'de fizik eksikliği dakikalar geçtikçe daha çok görüldü. Nani, Caner'in oyununu bozdu. Beni de yuhalamışlardı, van Persie buna alışmalı. Skor benim için de çok şaşırtıcı oldu."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (8)

AGORA:

Galatasaray taraftarı olarak Hagi ve Alex''i her alanda her zaman efsane oldukları için Türk sporseverler hep saygı duydu.

8
0
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

BENİ NE ALKIŞLAYIN NEDE YUHALAYIN; BUGÜN ÖVÜL ME YARIN SÖVÜL MEDİR YAŞAM

5
1
yanıtYanıtla
fb li:

norveç liginin 7. takımından evinde 3 yiyosun ha bu arada norveçte 18-20 takım yok bizim ligler gibi :))

2
0
yanıtYanıtla
Gürbertci:

Futbolu temelinden bastan yaratmak gerek türkiyede. Yetenekli yerli futbolcu cok var ama deger veren yok. Adamin varsa takima girersin yoksa istedigin kadar yetenegin olsun ise yaramaz. Cok yazik, aslinda Türkiye cok iyi yerlere gelebilir ama böyle olursa anca 2003, 2008. . . yasariz futbolu!

1
0
yanıtYanıtla
yıldıran:

bu adamlara milyonları dökmek, hem ülkeye, hem ülke futbluna hakarettir. gelip maçı sahanın en güzel yerinden izlesinler diye dökülen bu paralarla yatırım yapsalar da meyvesini toplasalar ya

1
0
yanıtYanıtla
BabaMobil-IOS:

Ah alex ah !!

1
0
yanıtYanıtla
Amedi Lenin:

Zaten para için budala

1
0
yanıtYanıtla
tecessus:

''TÜRKİYE''DE BÖYLE PENALTILAR ÇALINMIYOR'' yanlış . Gs, Fb, Bjk maçlarında çalınmıyor . Keşke hakem istatistikleri de verilse . Ligde geçen sene öyle maçlar izledim ki, Fb, Gs, Bjk maçları dışında ki maçlar, hakemler hatasız, çok az düdükle maç yönettiler . Geçen hafta Sabri işaret etmese, Vederson oyundan atılmayacaktı . Vederson atılmasa, maçı kaybedeceklerdi . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title