Haberler

    Akigolar'ın Konuğu Kasımpaşa

    Ligin iki forma ekibi Akhisar ve Kasımpaşa, Manisa'da karşı karşıya geliyor.

    Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek.

    Lige verilen aradan önce İstanbul Başakşehir'e 4-0 yenilerek liderlik koltuğundan inen Akhisar Belediyespor, ligde 6. haftaya 10 puanla 5. sırada girdi. Ege temsilcisinin yarın karşılaşacağı Kasımpaşa 9 puanla Akhisar Belediyespor'u takip ediyor.

    Bülent Yıldırım'ın yöneteceği Akhisar Belediyespor-Kasımpaşa maçı yarın saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

    Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün tamamlayacak Akhisar Belediyespor'da Douglao ile Kenan Özer'in sakatlıkları bulunuyor. Ege temsilcisinde kart cezalısı Merter Yüce yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

    Kasımpaşa takımının da Başakşehir gibi aynı yapıya ve aynı oyun tarzına sahip olduğunu söyleyen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, ''Çok zorlu bir maç olacağını biliyoruz. Kaliteli oyuncuları var, özellikle ofansif bölgedeki oyuncu kalitesi yüksek. Oyuncuların farklı özellikleri var. Dolayısıyla sahada savunma anlamında çok iyi bir organizasyon göstermeliyiz. Hem grup hem de takım savunması konusunda çok başarılı olmamız gerekiyor'' dedi.

    Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Akçay takımın liderlikten 7. sıraya düşmesine ilişkin soruya şu cevabı verdi:

    "Popülist olmayalım. Sonuçta lig için başlangıçtan itibaren koyduğumuz hedef ligde kalan bir takıma dönüşmek, o gömleği giymek. Dolayısıyla bulunduğumuz yerle ilgili algıyı çok fazla yorumlamamak lazım. Bizim açımızdan güzel bir yerde, güzel bir puandayız. Önemli olan bunu yıl sonuna kadar sürdürüp 7 ya da 13'ncü olmak arasında çok fazla bir fark yok gibi gözükse de psikolojik ve moral açısından 7'nci olmak daha güzel, Dolayısıyla biz de yılsonuna küme düşmeden çok önemli güzel bir yerde bitirmek isteriz. Bizim hedefimiz budur. Popülist olmaya yada işi çok abartılı bir hale getirmeye de gerek yok'' diye konuştu.

    Rakibiyle daha önce 4'ü Süper Lig'de 2'si PTT 1. Lig olmaz üzere 6 kez karşılaşan Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Karşılaşmalarda 10 gol atan Ege temsilcisi kalesinde 10 gol gördü.Akhisar Belediyespor'un muhtemel 11'i: Oğuz, Ahmet Cebe, Sonko, Uğur, Güray, Mehmet Akyüz, Zokora, Bilal, Kerim, Bruno, GekasKasımpaşa'nın muhtemel ilk 11'i: Isaksson, Sancak, Donk, Barış, Orhan, Kerem, Tunay, Castro, Babel, Adem, Viudez

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

    Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

    Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

    Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

    Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

    Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

    Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

    Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title