Haberler

Afyonkarahisar'da Cimnastik Branşının Geliştirilmesi İçin Toplantı Düzenlendi

Güncelleme:

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, cimnastik branşının geliştirilmesi ve antrenörlerin taleplerini dinlemek amacıyla toplantı düzenlendi. Toplantıda, çocukların spor yapması, ulusal ve uluslararası müsabakalara sporcu hazırlama gibi konular ele alındı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, kentte en çok talep gören ve sporun temelini oluşturan cimnastik branşının geliştirilmesi ve antrenörlerin taleplerini dinlemek amacıyla toplantı düzenlendi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ile Afyonkarahisar'da bulunan tüm cimnastik antrenörleri katıldı. Afyonkarahisar'ın bir cimnastik şehrine dönüştürülmesinin hedeflendiği toplantıda, daha çok çocuğun spor yapmasını sağlamak, ulusal ve uluslararası müsabakalara sporcu hazırlamak gibi konular ele alındı.

Toplantıda konuşan Kasapoğlu, cimnastikte başarılı olmanın antrenörlerin bilgi ve becerisine bağlı olduğunu söyledi. Kasapoğlu, "Sporcularımızın başarılı olmaları için antrenörlerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeleri çok önemli. Sizlerin çalışmalarıyla Afyonkarahisar'dan bir dünya bir Avrupa şampiyonu çıkacağına inanıyor, bu konuda sizlere güveniyorum" dedi.

Antrenörlerini teker teker dinleyerek fikir ve duygularına yer veren Kasapoğlu, toplantının cimnastik antrenörlerinin ihtiyaçlarına cevap vererek çalışmalarına katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title