Haberler

Adanalı sporcu Hatice Sizgen, 2023 IFMA Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu

Güncelleme:

Antalya'da düzenlenen 2023 IFMA Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonası'na katılan Adanalı sporcu Hatice Sizgen, Yunan rakibini yenerek gençler kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Antalya'da düzenlenen 2023 IFMA Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonası'na katılan Adanalı sporcu Hatice Sizgen, Yunan rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.

Antalya Kemer'de 2023 IFMA Gençler dünya Muay Thai Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 10. sınıf öğrencisi olan Hatice Sizgen de katıldı. Turnuvada rakiplerini birer birer yenen Sizgen, en son finalde karşılaştığı Yunan rakibini mağlup ederek gençler kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Okul Müdürü Ayşe Türkoğlu, öğrencisinin dünya şampiyonu olmasından dolayı çok gururlu duyduğunu söyleyerek, "Öğrencimizi okulumuz olarak tebrik ederiz, gururluyuz. Başarılarının devamını dileriz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muay Thai Antalya Hatice Dünya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title