Haberler

Sonbaharda Balık Avı

Bitlis'in Ahlat İlçesinde Vatandaşlar Hafta Sonu Tatilini Göl Kenarında Olta ile Balık Tutarak Değerlendiriyor. Van Gölü'ne Attıkları Oltalara Balık Takılması İçin Bekleyen Vatandaşlar, Sonbaharda Balık Avlamanın Keyfini Yaşadıklarını Söyledi.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde vatandaşlar hafta sonu tatilini göl kenarında olta ile balık tutarak değerlendiriyor. Van Gölü'ne attıkları oltalara balık takılması için bekleyen vatandaşlar, sonbaharda balık avlamanın keyfini yaşadıklarını söyledi.

İlçeye bağlı Garmuç Çayı kenarına akın eden vatandaşlar, inci kefalı avlamak için oltalarını suya attı. Vatandaşlar, sonbaharda balık etinin daha lezzetli olduğunu belirterek, hafta sonu tatilini bu şekilde değerlendirdiklerini söyledi. Balık tutan vatandaşlar, "Yurdun bir çok yerinde yılın ilk karı ile mücadele edilirken, biz balık avlıyoruz. Avladığımız lezzetli balıklarla soframızı süslüyoruz. Hem eğleniyoruz, hem de kış öncesi mevsimin bu güzel günlerinin keyfini çıkarıyoruz" şeklinde konuştu.

(GA-AKK-Y)

11.11.2007 13:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title