Haberler

Siirt-Bitlis karayolunda tır ile yolcu otobüsü çarpıştı! 4 ölü ve çok sayıda yaralı var

Güncelleme:

Siirt-Bitlis karayolunda yolcu otobüsü ile kum yüklü tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

Siirt'in Baykan ilçesi Bitlis karayolunda meydana gelen kazada, yolcu otobüsü ile kum yüklü tır çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, jandarma Siirt AFAD, Siirt UMKE, Bitlis UMKE, Bitlis itfaiyesi sevk edildi. Kazada, araç içerisinde sıkışan yolcular Siirt AFAD, Siirt UMKE, Bitlis UMKE, Bitlis İtfaiyesi ile yapılan ortak çalışma sonucu çıkartıldı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Siirt ve Bitlis'teki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Siirt-Bitlis karayolunda tır ile yolcu otobüsü çarpıştı! 4 ölü ve çok sayıda yaralı var

Kazada hayatını kaybeden 4 kişi, otopsi işlemleri için morga kaldırılırken, kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (18)

50 YILDIR BİTİRİLEMEYEN YOL:

yahu yıllardır bir transit geçiş noktası olan Siirt-Bitlis yolu rezalet içinde duble yollar diye ekrana çıkanlar gelip bu rezil yolu görmeleri gerekir. Bu çileye artık son verilmesi gerekir sürekli kaza oluyor bu yolda vee malesef bu yolda bazı kamyoncular da vicdansızca gidiyor.

13
0
yanıtYanıtla
Ümit:

Mekanı cennet olsun Van gölü turizm çok değerli Ve Zabit gün iniştem vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin ????????

10
1
yanıtYanıtla
sabahattin:

bu yolda 5 kilometre tek şerit kalmışher gün kaza oluyo genede yapmıyor devlet. yazık ya

2
6
yanıtYanıtla
Erdal13:

Elini vicdanına koy ALLAH devletimizden bin kere razı olsun eski bayındırlık ve iskan bakanımız sayın Zeki ERGEZEN döneminden bu güne kadar her gün bu yol üzerinde çalışmalar yapılıyor dar olan yol genişletildi otobandaki yol nasıl ise bu yolda aynı kalitede yapıldı

yanıt1
yanıt2
adaletsizadalet:

Saygı trafikte saygı ahlak lazım bize.

6
1
yanıtYanıtla
vanlı gelin:

3 çoçuğu geride bırakıp gittin be mutalip kansere yeni yenmişken gitmek sana hiç yakışmadı vanın başı sağolsun

6
1
yanıtYanıtla
kenan:

turkiyede yollar 10 seritlide olsa yinede kazalar olur cunku insanimizda saygi kalmamis trafik teroru bitmez yazik giden canlara allah rahmeteylsin

6
0
yanıtYanıtla
yanlış:

bu yol tek şeritli ve transit ticaretinin olduğu bir yol

yanıt1
yanıt0
MUSTAFA SARIGÜL:

YILLARCA BU YOLU KULLANDIM. NE KADAR USTA ŞOFÖR OLURSANIZ OLUN DUBLE YOL DEDİKLERİ İKİ ŞERİTLİ YOL VİRAJ SAYISI ÇOK, HAVA ŞARTLARI KÖTÜ, YOL İNİŞLİ KALKIŞLI, ARABALAR ÇOK SEKİYOR.

yanıt3
yanıt0
halil:

Tabiki yol sorunu var ama bu kamyoncular hiç bir araca yol kakkı tanımıyor asıl sıkıntı burada

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title