Haberler

Soluk Borusuna Çekirdek Kabuğu Takılan 2 Yaşındaki Merve Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da soluk borusuna ay çekirdeği kabuğunu takılan 2 yaşındaki Merve hayatını kaybetti. Küçük kızın cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Şanlıurfa'da soluk borusuna ay çekirdeği kabuğunu takılan 2 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Küçük kızın cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Küçük kızın ihmal sonucu öldüğünü iddia eden yakınları, çevrede herhangi bir hastane olmadığını, en yakın hastaneye ise yaklaşık 1 saatte ulaştıklarını iddia etti.

2 YAŞINDAKİ MERVE , AY ÇEKİRDEĞİ YEMEK İSTEDİ

Olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı kırsal Yeşilköy Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 2 yaşındaki Merve Yeşil, yanında herhangi bir yakını olmadığı sırada yerde bulduğu ay çekirdeğini yemek istedi.

KABUK, SOLUK BORUSUNA TAKILDI

Bu sırada ay çekirdeğinin kabuğu çocuğun soluk borusuna takıldı. Yakınları tarafından baygın halde bulunan küçük kız, özel araçla 51 kilometre uzaklıktaki Viranşehir'e götürüldü.

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Acilde ilk müdahalesi yapılan küçük kız, buradan ambulansla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. İddiaya göre, burada hasta için uygun yatak olmayınca küçük kız Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Yoğun bakıma alınan küçük kız, 4 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Küçük kızın cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Küçük kızın ihmal sonucu öldüğünü iddia eden yakınları, çevrede herhangi bir hastane olmadığını, en yakın hastaneye ise yaklaşık 1 saatte ulaştıklarını iddia etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilköy Mahallesi Şanlıurfa Haliliye 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Alllahim:

Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin?

47
0
yanıtYanıtla
tt:

amin, ama hazırlıklı olmak gerekir biliyorsunuz Peygamber Efendimiz (A. S) in de çocuğu vefat etmişti.

yanıt2
yanıt0
Güneş:

Yatak yokmuş ta sevk olmuş Oraya sevk buraya sevk olana kadar kızın daha çok kötüleşmesine neden olmuşlar

30
3
yanıtYanıtla
ÎNANÇ YOKSUNU HER ÎNSAN CAHÎLDÎR:

Tedbir ve sorumluluk konusunda kimsenin itirazı yoktur. Ancak KADER konusunda Înançtan uzak şekilde hakaret edercesine kullandığın cümle ile ne kadar cahil olduğunu bizzat net şekilde ortaya koymuşsun. KADER konusu çok hassas, bir konudur. Cahilce her konuya dahil etmeden önce SAĞLIKLI ve DOĞRU kaynaklardan araştır, oku ve incele.

15
6
yanıtYanıtla
ÎNANÇ SAMÎMÎYETÎ:

Bu yorum ILK YARDIM ismiyle yorum yazan ve küçümseyen bir dille KADERCÎYÎZ kelimesi kullanan boş insana cevaben yazılmıştır. HER samimi MÜSLÜMAN KADERE inanır. Bu zaten Îman etmenin şartlarından biridir. Sorumlu varlık olmanı gereği olarakta dikkat ederiz

yanıt7
yanıt1
46:

Oykurban oldugum icim parcalandi Allah ailenin yardimcisi olsun cok uzuldum

6
0
yanıtYanıtla
Sedat:

Hastane en fazla 5 ile 10 dakikalik mesafede olmasi gerekir. yetkililer is basina bir insan cani bukadar ucuz olmamali

4
2
yanıtYanıtla
Ah Akılsız Sedat!:

Allah kimsenin başına vermesin böyle üzücü olayları. Allah miniğe rahmet eylesin. Lakin arkadaşım her mahalleye hastane mi dikilir ne saçmalıyorsun?

yanıt8
yanıt3
hakan gardas:

Umarım yetkililer acıklama yaparlar, neden bir baba cocugunu bir saatlik yol uzaklıktaki hastaneye götürmek mecburiyetinde kalir?

4
0
yanıtYanıtla
Mustafa Öztürk:

ayyy hayir yaaaaaa Allahim nasil bir aci Allahim Rahmet Eylesin Ailesinin Basi Sagolsun

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title