Haberler

Söke Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Almanya'dan Döndü

Çevre Çalışmaları Nedeniyle Söke Belediyesi'nce Almanya Gezisi ile Ödüllendirilen Söke Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Söke'nin Alman Kardeş Şehri Schönebeck Gezisinden Döndü.

Çevre çalışmaları nedeniyle Söke Belediyesi'nce Almanya gezisi ile ödüllendirilen Söke Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri Söke'nin Alman Kardeş Şehri Schönebeck gezisinden döndü.

Katı Atıkların Geri Dönüşüm yoluyla ekonomiye kazandırılması için yaptıkları özel çalışma ile Söke Belediyesi'ne destek olan Söke Sağlık Meslek Lisesi Çevre Bölümü'nden oluşan öğrenci heyeti bir haftalık Almanya gezisinden memnun döndüler. Söke'nin Alman Kardeş Şehri Schnönebeck Belediyesi tarafından ağırlanan Sökeli öğrencileri başta Schönebeck kenti olmak üzere Magdeburg ve Berlin'e yaptıkları gezilerde yöredeki katı atık depolama, geri dönüşüm ve arıtma tesislerinde inceleme yaptılar.

Okul Müdürü Turan Danışık başkanlığındaki geziye Okul Öğretmenlerinden Hüsnü Demirtaş, Songül Karabıyıkoğlu, Gülseren Çalaşyer ve öğrenciler Ayşe Kağırman, Kübra Doğunç, Nihal Öztürk, Pınar Akcan, Duygu Karaman, Kezban Ok, Melis Albayrak, Gülçin Avcı, Gizem Ezel ve Selami Demir'den oluşan heyet kendilerine bu imkanı veren Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'ye teşekkür ettiler.

(LT-İK) 27.05.2008 17:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title