Haberler

ÖSYM sınav görevli ücretleri ne kadar? ÖSYM sınav görevlileri ne kadar ücret alıyor? 2020 yılı ÖSYM sınav görevlilerinin aldığı ücretler!

Güncelleme:

ÖSYM sınavlarında birçok öğretmen ve kamu personeli görev yapıyor. Özellikle saatler süren sınavlar boyunca görevli personellerin aldığı ücretler merak ediliyor. ÖSYM 2020 yılı sınav görevli ücretleri ile ilgili detaylar haberimizde. ÖSYM sınav görevli ücretleri ne kadar? ÖSYM sınav görevlileri ne kadar ücret alıyor? 2020 yılı ÖSYM sınav görevliler

ÖSYM her sene birçok sınav düzenliyor ve bu sınavlarda binlerce kamu personeli görev alıyor. Saatler süren sınavlarda görev alan öğretmenlerin aldıkları ücretler merak ediliyor. ÖSYM sınav görevli ücretleri ile ilgili 2020 yılı fiyatları haberimizde.

2020 ÖSYM SINAV GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

BİNA SINAV SORUMLUSU

369 TL

BİNA SINAV SORUMLUSU YARDIMCISI

246 TL

BİNA YÖNETİCİSİ

246 TL

BİNA YÖNETİCİ YARDIMCISINA

221 TL

SALON BAŞKANI

221 TL

GÖZETMEN

184 TL

YEDEK GÖZETMEN

147 TL

YARDIMCI ENGELLİ GÖZETMEN

246 TL

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (5)

Kenan:

Hizmetli yi insan yerine koymayan bu ülkenin insan yetiştiriciliği görevini yapan öğretmenler neymiş okumuş okumakla insan adam olmanın arasında çok farkvar öğretmengibi baksa tüm kamu çalışanları bu ülke bir adım ilerleyemez öğretmen için herşey para

0
0
yanıtYanıtla
Hizmetli:

Okulu temizle siralari duzelt temizle etiketle siniftaki fazla siralari çıkar eksik sıra tamamla sinav gunu ilk gel son çik 1 hafta koştur yorul en cok isi yap ama en az ucreti al.yks 2020 hizmetli ucreti 119 tl.

0
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Okulu bir hafta önceden hazırlayan sınava tam hazır hale getiren biz hizmetlileri neden hep ikinci insan muamelesi görülerek ücretleri belirlenmez

0
0
yanıtYanıtla
CELALETTİN:

ASIL OKULU HAZIRLAYAN DÜZENLEYEN SINAVLARA HAZIR HALE GETİREN HİZMETLİ ÜCRETİ NİYE BELİRTMİYORLAR

0
0
yanıtYanıtla
abdullah:

hizmetli ücretleri niye belirtilmiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title