Haberler

İstanbul'da deprem, Büyük depremi tetikler mi ?

Güncelleme:

İstanbul'da deprem. peki bu deprem büyük Marmara depremini tetikler mi ? Depremin detayları ve son açıklamalar. İstanbul'da deprem son dakika haber olarak geçildi. Depremin hissedildiği bölgeler ve depremin merkezi hakkında detaylar haberler.com adresinde.

İstanbul'da deprem oldu, depremin detayları ve son açıklamalar. İstanbul'da deprem son dakika haber olarak geçildi. İstanbul'da depremin hissedildiği bölgeler ve depremin merkezi hakkında detaylar haberler.com adresinde. İstanbul'da saat 17:45 sıralarında deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak duyurdu.

MERKEZ ÜSSÜ MARMARA DENİZİ

Yapılan açıklamalarda depremin merkez üssünün Marmara Denizi olduğu belirtildi. Yerin 7.7 km derinliğinde meydana gelen sarsıntı, İstanbul başta olmak üzere Marmara Denizi'ne kıyısı olan kentlerde de hissedildi. Avcılar, Büyükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü, Bakırköy ve Zeytinburnu, İstanbul'da sarsıntının en fazla hissedildiği ilçeler oldu. İlk belirlemelere göre, deprem can ya da mal kaybına yol açmadı. Deprem sonrası bilgi almak isteyenler, Kandilli ve AFAD'ın internet sitelerinin çökmesine neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Marmara Denizi İstanbul Gündem Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title