Haberler

iPhone 6 Ne Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Güncelleme:

Apple hayranlarının merakla beklediği, basında aylardır haberleri çıkan ve her zamanki gibi birçok dedikodusu çıkan iPhone 6 merak ediliyor. Apple'ın iPhone 6 tanıtımı yapıp yapmayacağı belli değil. iPhone 6 ile beraber İOS 8 ve iWatch tanıtımı yapılması bekleniyor.

Apple hayranlarının merakla beklediği, basında aylardır haberleri çıkan ve her zamanki gibi birçok dedikodusu çıkan iPhone 6 merak ediliyor. Apple'ın iPhone 6 tanıtımı yapıp yapmayacağı belli değil. iPhone 6 ile beraber İOS 8 ve iWatch tanıtımı yapılması bekleniyor. Apple, gönderdiği davette 9 Eylül olarak tarih vermiş. Apple'ın gönderdiği davette "Daha fazla şey söylemek isteriz" deniliyor. Apple hayranlarının merakla beklediği, basında aylardır haberleri çıkan ve her zamanki gibi birçok dedikodusu çıkan iPhone 6 merak ediliyor. Apple'ın iPhone 6 tanıtımı yapıp yapmayacağı belli değil. iPhone 6 ile beraber İOS 8 ve iWatch tanıtımı yapılması bekleniyor. Basın kuruluşlarına gönderilen davette 9.9.2014 tarihi ve 'daha fazlasını söylemeyi dileriz' ifadesi yer alıyor. Gönderilen davette etkinliğin Kaliforniya Cupertino'da düzenleneceği belirtiliyor. Etkinlik mekanı olan Flint Center ise Apple'ın şirket merkezine sadece 3 km uzakta.Bu mekanın özel bir anlamı da var: Flint Center firmanın 1984 yılında ilk Machintosh bilgisayarı tanıttığı yer olma özelliğini de taşıyor.

Yeni ürün duyuruları öncesinde birçok iddiaların ortaya atıldığı bir marka olan Apple ile ilgili beklentiler yüksek. iPhone 6 olarak tanımlanan yeni akıllı telefon modelinin biri 4.7 diğeri 5.5 inç olmak üzere 2 farklı boyutta olması bekleniyor. 2 model olacağı kesin olmamakla beraber iPhone'un ekranın büyüyeceğine kesin gözle bakılıyor.

Apple ile ilgili bir diğer iddia ise akıllı saat ile ilgili. Son yıllarda birçok firmanın yatırım yapığı bir alan olan giyilebilir teknolojiler alanında da Apple'dan ürün beklentisi çok fazla. Firmanın iPhone etkinliğinde muhtemel ismi iWatch olan akıllı saati tanıtması bekleniyor. Ancak bu ihtimal iPhone'un ekranının büyüme ihtimalinden daha düşük görünüyor. Yine de sürpriz yapmayı seven bir firma olan Apple'ın hangi ürünleri tanıtacağını önceden kestirmek zor.

Apple'ın 9 eylüldeki etkinlikte daha büyük ekranlı iPhone tanıtmasına kesin gözle bakılıyor

İphone 6 Yalnız Gelmeyecek!

9 Eylül'de yapılacak tanıtımda, Apple hayranlarını iPhone 6'dan çok daha fazlası bekliyor olabilir! Apple'ın giyilebilir teknoloji konusundaki ürünü olacak olan iWatch için uzun süredir beklemedeyiz. Hakkında envai çeşit bilgi dolaşan ama bir türlü ortaya çıkmayan ürün için, sanıyoruz ki nihai tarih belli oldu...

iPhone 6 tanıtımı için geriye az bir süre kaldı ve düşününce aynı tarihte iWatch'ın da tanıtılması çok mantıklı... Bir internet sitesinden John Paczkowski'nin yaptığı açıklamalara göre bu çok doğru bir mantık zira Apple'ın ilk giyilebilir teknoloji ürünü, 9 Eylül itibariyle tanıtılacak. Bu tarihin aynı zamanda yeni iPhone'lar için gerçekleştirilecek tanıtımın tarihiyle çakışması da kuvvetle muhtemel. Şimdilik 9 Eylül tarihinde görücüye çıkacak ürünler arasında 4.7 inçlik ve de 5.5 inçlik iPhone 6 ve de hemen yanında iWatch bulunuyor.

Tıpkı yeni çıkacak iPhone'lar gibi, iWatch da Apple'ın yeni HealthKit ve de HomeKit gibi platformlarını kullanabilecek. Yine de Apple'ın giyilebilir teknoloji için geç kaldığını da belirtmek lazım zira Samsung ve Google çoktan pazarı ele geçirmiş durumdalar.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Eylül Apple Gündem Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title