Haberler

Beşiktaş - M.Başakşehir maçı kaç kaç? Beşiktaş - M.Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş - M.Başakşehir maç özeti!

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig hedefine ulaşmak isteyen Beşiktaş - M.Başakşehir bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Beşiktaş - M.Başakşehir maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Beşiktaş - M.Başakşehir maçı ne zaman? Beşiktaş - M.Başakşehir maçı kaç kaç?

Spor Toto Süper Lig heyecanla beklenen müsabakada Beşiktaş - M. Başakşehir karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Beşiktaş - M. Başakşehir maçı şifresiz mi? Beşiktaş - M. Başakşehir maçı hakemi kim? Beşiktaş - M. Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Beşiktaş - M. Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - M. Başakşehir maçı kaç kaç? Detaylar haberimizdedir…

BEŞİKTAŞ - M.BAŞAKŞEHİR MAÇI KAÇ KAÇ?

Beşiktaş - M. Başakşehir maçı kıyasıya mücadeleyle devam ediyor…

Beşiktaş'ta kart cezalısı Josef de Souza, Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Dele Alli ve Atiba Hutchinson'ın yanı sıra hasta olan Welinton da ev sahibi takımın diğer eksik isimleri. Medipol Başakşehir'de ise Beşiktaş deplasmanı öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Emre Bilgin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Berkay, Salih, Gedson, Muleka, Weghorst, Nkoudou

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Ndayishimiye, Lima, Mahmut, Berkay Özcan, Biglia, Mounir, Traore, Keny

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

Dakika 71: Başakşehir, Bertrand Traore'nin golüyle Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti.

Dakika 65: Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu itirazları sebebiyle sarı kart gördü.

Dakika 63: Başakşehir'de Caiçara rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dakika 58: Beşiktaş'ta Salih Uçan orta alanda rakibine yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.

Dakika 54: Beşiktaş'ta Rosier'in sağdan ceza sahasına gönderdiği topu Wout Weghorst'tan önce savunma karşıladı.

Dakika 50: Muleka'nın savunma arkasına sarkan Wout Weghorst'a gönderdiği topta savunma araya girdi ve tehlikeyi önledi.

İLK YARI

Dakika 40: Başakşehir'in çıkarken kaptırdığı topta Muleka'nın arka direğe gönderdiği ortayı N'Koudou iyi kontrol etti ama Leo Duarte son anda araya girerek net GOL fırsatını engelledi.

Dakika 26: Başakşehir gole yaklaştı. Bertrand Traore sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı anca savunmaya çarpan top kornere gitti.

Dakika 19: Arthur Masuaku'nun kullandığı köşe vuruşuna Gedson gelişine vurdu top yandan az farkla auta gitti.

Dakika 18: Solda bomboş pozisyonda topla buluşan N'Koudou'nun vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti.

Dakika 13: Beşiktaş penaltı bekledi. Arthur Masuaku'nun soldan içeriye ortaladığı topta ceza sahası içinde Duarte topu uzaklaştırdı. Beşiktaşlılar oyuncunun elle oynadığını iddia etse de hakem oralı olmadı.

Dakika 9: Başakşehir'in çıkarken kaptırdığı topta meşin yuvarlağı önünde bulan N'koudou sol çaprazdan karşı karşıya vuruşunu yaptı ama top üstten auta gitti.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Başakşehir Beşiktaş Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title