Haberler

ALES Sınavı kaç dk sürüyor? ALES/3 Sınavı kaç dakika? ALES Sınavı saat kaçta bitiyor?

Güncelleme:

20 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan ALES 3 sınavına dair birçok soru merak edilmeye başlandı. Adaylar başta olmak üzere, konu hakkındaki birçok detay merak ediliyor. ALES Sınavı kaç dk sürüyor? Sorusu en sık araştırılan sorular arasında yer alıyor. Peki, ALES Sınavı kaç dk sürüyor? ALES/3 Sınavı kaç dakika? ALES Sınavı saat kaçta bitiyor?

ALES 2022 / 3 Sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, sınav saatini teyit etmek amacıyla internet üzerinde sıklıkla ALES Sınavı kaç dk sürüyor? Ve ALES/3 Sınavı kaç dakika? Sorusunu araştırıyorlar. Bu haberimizde birçok kişi tarafından merak edilen ALES Sınavı kaç dk sürüyor? Sorusunu yanıtladık. Peki, ALES Sınavı kaç dk sürüyor? ALES/3 Sınavı kaç dakika? ALES Sınavı saat kaçta bitiyor?

ALES SINAVI KAÇ DK SÜRÜYOR?

20 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan sınavlar arasında, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı bulunuyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan sınavda sayısal ve sözel testler uygulanacaktır. Sınav, saat 10.15'te başlayacak ve sınav süresi 150 dakika (2,5 saat) olacaktır.

ALES SINAVINDA KALEM, SİLGİ VERİLİYOR MU 2022?

ALES 3 Sınavına katılacak olan adaylara, Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete, ÖSYM tarafından temin edilecek. Sınava şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyecek ile girilemeyecek.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ösym Gündem Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title