Haberler

Fenerbahçe 1 Ajax 0 geniş özet (FB UEFA maç özeti) 22 Ekim

Güncelleme:

Fenerbahçe 1 Ajax 0 - 22 Ekim Perşembe. Fenerbahçe Ajax maç özeti ve golleri. UEFA kupasındaki temsilcimiz Fenerbahçe Ajax ile Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli takımın UEFA kupasındaki mücadelesinin özet görüntüleri haberler.com'da.

FB 1 Ajax 0 maçı video özet. 22 Ekim Perşembe Fenerbahçe Ajax maç özeti. Fenerbahçe UEFA maç özeti. Fenerbahçe Ajax maç özeti ve UEFA kupasında 22.10.2015 tarihinde oynanan tüm müsabakalardan maç özeti görüntüler, birbirinden güzel goller. Fenerbahçe yıldızlar topluluğu kadrosu ile UEFA kupası A grubu 3. maçında Hollanda'nın Ajax takımını Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda konuk etti. Fenerbahçe Ajax maçı öncesi 2 maçta topladığı 1 puan ile sonuncu sırada yer alırken Ajax 2 puan ile 3.sırada yer alıyordu.

22 EKİM FENERBAHÇE 1 AJAX 0 MAÇ ÖZETİ -

Fenerbahçe Ajax maçı öncesi istikrarsız bir görüntü sergiliyor olması nedeniyle yoğun eleştiriler alıyordu. Özellikle Kayserispor karşısında sahadan 1-0 galip ayrılmalarına rağmen kötü bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe takımı Ajax karşısında iyi bir futbol ve iyi bir skor ile taraftarının gönlünü almanın hesaplarını yaparak sahaya çıktı. UEFA kupası 2.maçında Celtic deplasmanında müthiş bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe Kadıköy'de kendi saha ve seyircisi önünde yine iyi bir futbolla 3 puanı alan taraf olmak istiyordu.

Fenerbahçe Ajax maç özeti görüntüleri ve 22 Ekim gecesi UEFA kupasında oynanan maçlardan özet görüntüler birbirinden güzel goller haberler.com adresinde.

Fenerbahçe Celtic mücadelesi. Sarı Lacivertli ekip Celtic deplasmanında oynadığı iyi futbolla sahadan 2-2 eşitlkle ayrılmıştı. Temsilcimiz 2-0 geriye düştüğü maçta galibiyeti kaçırmış ve zorlu deplasmandan 1 puan ile dönmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Kadıköy Celtic Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title