Haberler

Chelsea Paris Saint Germain (PSG) maçı özeti (9 Mart)

Chelsea Paris Saint Germain (PSG) maç özeti ve golleri. 9 Mart Çarşamba Chelsea Paris Saint Germain (PSG) maç özeti ve gollerini izlemek için aşağıdaki bağlantıyı izleyin.

Chelsea PSG maç özeti. Chelsea Paris Saint Germain (PSG) maç özeti ve golleri.  9 Mart Çarşamba Chelsea Paris Saint Germain (PSG) maçı özeti ve golleri ile birlikte maçın tüm detayları haberler.com'da. Şampiyonlar Ligi maç özetleri'ni izleyebileceğiniz ilgili bağlantılar ve bir üst tura çıkma mücadelesi veren takımların birbirleriyle oynadığı karşılaşmalarda alınan toplu sonuçlar.  

CHELSEA PSG MAÇ ÖZETİ (9 MART ÇARŞAMBA)

Chelsea ile PSG arasında oynanan ilk maç PSG'nin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. İşte o maçın görüntüleri.

Tarihlerinde dokuz maçta karşı karşıya gelen iki ekip, beş maçta berabere kalmıştır. Geriye kalan dört maçın ikisinde Chelsea, diğer ikisinde Paris Saint Germain sahadan galip olarak ayrılmıştır.

Chelsea'nin en golcü oyuncusu beş golle Willian olurken, Paris Saint Germain'de Angel Di Maria ve Zlatan İbrahimovic attıkları üçer golle takımlarının Şampiyonlar Ligindeki en golcü oyuncusu olma niteliğini taşıyor.

Maçın hakemi Felix Brych, şu ana kadar Chelsea'nin üç, Paris Saint Germain'in bir maçını yönetti. bu karşılaşmalarda her iki takım da hiç kaybetmedi.

MUHTEMEL 11'LER

CHELSEA : Thibaut Courtois, Branislav Ivanovic, Cesar Azpilicueta, Gary Cahill, Rahman Baba, Eden Hazard, John Obi Mikel, Nemanja Matic, Oscar, Willian, Bertrand Traore

PSG : Kevin Trapp, David Luiz, Marquinhos, Maxwell Andrade, Thiago Silva, Angel Di Maria, Blaise Matuidi, Marco Verratti, Thiago Motta, Edinson Cavani, Zlatan Ibrahimovic

SAKAT VE CEZALILAR : John Terry, Kurt Zouma, Radamel Falcao (Chelsea), Serge Aurier (PSG)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Paris Saint Germain Chelsea Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title