Haberler

Sivasspor'un Konuğu Kardemir Karabükspor

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın açılış maçında yarın Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın açılış maçında yarın Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Sivas ekibi, akşam saatlerinde kulüp tesislerinde basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Ligde son iki maçında 5 puan kaybeden ve 27. haftaya 38 puanla sekizinci sırada giren kırmızı-beyazlılar, rakibini yenerek puan cetvelinde üst sıralara yükselmeyi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Sivas temsilcisi deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Emre cezalı, Ziya ve Mert Hakan sakat

Demir Grup Sivasspor'da, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında Emre Kılınç kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

Sakatlıkları bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal ve orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ise sağlık ekiplerinin vereceği rapor doğrultusunda kadroda yer bulabilecek.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Paul Papp, Auremir Dos Santos, Hakan Arslan, Thievy Bifouma, Delvin Ndinga, Arouna Kone, Hakan Bilgiç ve Carl Medjani sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Evinde 6 maçtır kaybetmiyor

Sivas ekibinin ligde bu sezon sahasında oynadığı son 6 maçta bileği bükülmedi.

Sivasspor, söz konusu maçlarda 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Ligin 15. haftasında evinde Medipol Başakşehir'i 1-0 yenerek seri başlatan Sivas temsilcisi, bu maçın ardından iç sahada Beşiktaş ve Galatasaray'ı 2-1'lik skorlarla yenmeyi başardı, Teleset Mobilya Akhisarspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligin 22. haftasında evinde Osmanlıspor'u 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, son olarak 25. haftada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak iç sahadaki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Kırmızı-beyazlılar, bu sezon iç sahada çıktığı 13 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 24 puan topladı. Sivasspor bu maçlarda rakip fileleri 21 kez havalandırdı, kalesinde 16 gol gördü.

Kaynak: AA / Spor

Sivasspor Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title