Haberler

Sivasspor "Averaj" da İstiyor

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, 'İnşallah Galatasaray'ı 3 -0 Gibi Bir Skorla Yenip Averajımızı Düzelterek Şampiyonluk Yolunda En Önemli İkinci Adımı da Atacağız' Dedi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''İnşallah Galatasaray'ı 3-0 gibi bir skorla yenip averajımızı düzelterek şampiyonluk yolunda en önemli ikinci adımı da atacağız'' dedi.

Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra bir hafta boyunca tüm Türkiye'nin Sivasspor-Galatasaray maçına endeksleneceğini söyledi. Ligin başlarında bazı kişilerin Sivasspor'un ligde üst sıraları zorlamasını mantıksız bulduklarını ifade eden Ünsal, ''Ama bunu mantıksız bulanların düşüncesi birinci yarıda çürüdü. Sivasspor mantıksız bir şekilde ilk yarıyı lider olarak bitirdi'' diye konuştu.

Sivasspor'un son iki haftaya girildiğinde, 'yine mantıksız bir şekilde' ligde üçüncü sırada olduğunu, üçüncü sıradaki Fenerbahçe ile aynı puanda olduğunu belirten Ünsal, ''Şimdi biz son mantıksızlığı da yapıp şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Bunu tüm futbol kamuoyunun iyi bilmesi lazım'' dedi.

Galatasaray maçına kadar kentte her tarafın kırmızı-beyaz olacağını bildiren Ünsal, ''Bu hafta çok ciddi bir sınava çıkacağız. İnşallah Galatasaray'ı da 3-0 gibi bir skorla yenip averajımızı da düzelterek şampiyonluk yolunda en önemli ikinci adımı da atacağız. Tek adım kalacak. Gençlerbirliği'ni de yenip inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz'' dedi.

Fikret Ünsal, şampiyonluk için sportmenlik dışı olmayan ne gerekirse yapacaklarını belirtti.

Korkularından birinin pazar günkü maça gelecek seyircilerin içine bir takım provokatörlerin gireceği yönünde olduğunu söyleyen Ünsal, bu konuda da Sivasspor taraftarlarından tribünlerde çok dikkatli olmalarını, özellikle tanımadıkları insanlara dikkat etmelerini ve bu kişilerin aşırılıkları halinde polis ekiplerine bilgi vermelerini istedi.

Galatasaray maçı biletlerinin bugün satışa çıkacağını, rakip takım taraftarlarına her zamanki gibi yüzde 5 yer ayrılacağını bildiren Ünsal, biletlerin kale arkası tribünü 15 YTL, maraton tribünü 30 YTL'den satılacağını, misafir takım tribün fiyatının da 30 YTL olacağını söyledi.

Galatasaray maçı için futbolculara özel prim verilip verilmeyeceğinin sorulması üzerine Ünsal, ''Yönetim kurulunda onu görüşmedik, ama olabilir. Çünkü bu önemli bir maç'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title