Haberler

Sivas Belediyesinden Engellilere KPSS Kursu

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için hazırlık kursu açacak.

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için hazırlık kursu açacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, çeşitli engelli dernekleriyle koordineli biçimde çalışan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yakın zamanda açılacak E Kpss kursu ile engelli vatandaşların kamuda istihdamına katkı sağlamak adına onları sınavlara hazırlayacak.

Bu konuda engelli dernek temsilcileriyle bir araya gelen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Dağüstü, Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenecek kursların Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde açılacağını belirtti.

Dağüstü, "Orta öğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde yapılacak EKPSS için engelli vatandaşlarımızı hazırlamak ve onların kamuda istihdamına katkı sağlamak adına bu kursumuzu açmayı planlıyoruz. Amacımız engelli bireylerimizin sosyal hayata uyum süreçlerine katkı sağlamak, iyi bir eğitim almalarına vesile olmak ve onların hayata iyi bir adım atmalarına yardımcı olmak. Kursumuza katılmak isteyenler belediyemizin internet sitesinden kurs müracaatında bulunabilirler" ifadelerini kullandı.

Engelli dernek temsilcileri Hayri Yılmaz ve Selman Devecioğlu ise ücretsiz olan bu eğitimlere tüm engellileri davet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Sivas KPSS Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title