Haberler

Şırnak'ta Sıcak Çatışma

Şırnak'ın Cizre ve Beytüşşebap İlçelerinin Dağlık Kesimlerinde, Terör Örgüne Ait 4 El Bombası, 1 Adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği, Muhtelif Mühimmat ve Çeşitli Yaşam Malzemesi Ele Geçirildi.

Şırnak'ın Cizre ve Beytüşşebap ilçelerinin dağlık kesimlerinde, terör örgüne ait 4 el bombası, 1 adet kaleşnikof piyade tüfeği, muhtelif mühimmat ve çeşitli yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şırnak'ın dağlık kesiminde ise güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak çatışma yaşandı. Gece karanlığından faydalanan teröristler kaçarak uzaklaştılar.

Genelkurmay Başkanlığı'nca yapılan duyuruda, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi dağlık arazi kesiminde arama tarama faaliyeti icra eden güvenlik güçlerinin terör örgütü mensupları tarafından kullanılan bir mağarada 1 adet kaleşnikof piyade tüfeği, muhtelif mühimmat ve çeşitli yaşam malzemesi ele geçirdiği belirtildi.

Açıklamada, Şırnak'ın merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde arama tarama faaliyeti icra eden güvenlik güçlerine bir grup terör örgütü mensubu tarafından ateş açıldığı belirtilerek "Anında ateşle karşılık verilmesi üzerine kısa süreli bir çatışma meydana gelmiştir. Teröristler gece karanlığından faydalanarak bölgeden uzaklaşmışlardır" denildi.

Duyuruda ayrıca, Şırnak'ın Cizre ilçesi dağlık arazi kesiminde arama ve tarama faaliyeti icra eden güvenlik güçleri tarafından terör örgütü mensuplarına ait 4 adet el bombası ele geçirildiği belirtildi.

(MD-FA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title