Haberler

Sinop: Gençlik Spor'dan Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı

- Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk Başkanlığında, Spor Şube Müdürü Gülten Sağlam Başta Olmak Üzere, Spor Uzmanları ve İl Temsilcilerinin Katılımı ile Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Stso) Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

- Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk başkanlığında, Spor Şube Müdürü Gülten Sağlam başta olmak üzere, spor uzmanları ve il temsilcilerinin katılımı ile Sinop Ticaret ve Sanayi Odası’nda (STSO) bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Spor, hizmet ve faaliyetlerinin il müdürlüğünün hizmet ilkelerine uygun olarak gerçekleştirilmesi ve yeni sezon öncesi düzenlenen toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, Sinop'ta ki spor tesislerinin en verimli şekilde kullanılması, sporcu ve kulüp sayılarının arttırılması konularına hız verilmesini ve daha fazla gayret sarf edilmesini istedi. İl spor dalı temsilcilerinin istek ve önerilerini de dinleyen Gürsel Öztürk, il temsilcilerine sporcu sayısı bakımından Türkiye nüfusuna göre birinci sırada olduğunu dikkat çekerek, Sinop'ta başarı için gerek alt yapı gerekse tesis yönünden herhangi bir eksiğin olmadığını, başarı için sadece çalışmak gerektiğini söyledi. Öztürk ayrıca, il temsilcilerine, branşlarında gelecek vadeden sporcuların dereceleri, başarıları ve özgeçmişleri hakkındaki bilgilerin en kısa sürede il müdürlüğüne bildirilmeleri talimatını verdi.

(SÖ-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title