Haberler

Siirtli Oyuncu Ferit Yüksek Memleketin Çekeceği Film İçin Destek Bekliyor

Siirtli sinema ve dizi oyuncusu Ferit Yüksek, kendi memleketinde çekmeyi planladığı sinema filmi için destek bekliyor.

Siirtli sinema ve dizi oyuncusu Ferit Yüksek, kendi memleketinde çekmeyi planladığı sinema filmi için destek bekliyor.

Yüksek yaptığı açıklamada, bugüne kadar "Melekler Adasındaki Naci", "Azap Yolunda Otelci Sedat", "Çocuklar Duymasın" gibi yaklaşık 500 film ve dizide rol aldığını belirterek, bu birikimini artık memleketi için de kullanmak istediğini söyledi.

Bu amaçla senaryosunu kendisinin yazdığı, Siirtli temiz bir insan olan Hammet ile İstanbullu düzenbaz olan Şerefin öyküsünü ele alan sinema filmini Siirt'te çekmek istediğini ifade eden Yüksek, "Film gerçekleşirse bir sahnesinde 3-4 bin Siirtli hemşehrimi figüran olarak kullanacağım bir rekor denemesi yapmak istiyorum. Bu filmde bir inanç ve kültür hazinesi olan Tillo ilçemiz başta olmak üzere Siirt ve Siirt'in kültürünü yansıtmak istiyorum. Başta Yaşar Alptekin, Cengiz Küçükayvaz, Seda Aktuğlu ve Sinan Bengier ile 15 Siirtli gencin rol alacağı bu film için destek bekliyorum. Mardin turizmdeki atağını bu şekilde gerçekleştirdi. Siirt'te neden böyle olmasın?" dedi.

- SİİRT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title