Haberler

Sgk İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı Hastaları Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (Sgk) İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, Kilis Devlet Hastanesi'nde Tedavi Gören Hastaları Ziyaret Ederek Karanfil Dağıttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Bayındırlı, Kilis Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Kiremitçi ile birlikte hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ettikten sonra geçmiş olsun dileğinde bulunarak hastalara karanfil dağıttı. Bayındırlı, yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı, Sosyal Güvenlik Kurumu adı altında tek çatıda birleşti. SGK olarak Kilis halkına daha iyi hizmet vermek için çalışmalara başladık. Sağlık ve Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Halka yeni yapılanma hakkında bilgiler veriyoruz" dedi.

Kilis Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Kiremitçi ise "SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı'nın hastaneyi ziyaret etmesine hastalarımız çok sevindi. Kendilerine hastane personeli olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

(MAD-OÇ-Y) 11.04.2008 18:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title