Haberler

Şemdinli'de Operasyonların Sürdüğü Bölgeden Sıcak Görüntüler

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattığı operasyonlar devam ediyor.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattığı operasyonlar devam ediyor. Bağlar Beldesi'nde bazı vatandaşların devam eden operasyonlar nedeniyle beldeden ayrıldığı iddia edildi. Bağlar Beldesi yakınında bulunan karakolda ve yüksek tepelerdeki üs bölgelerde konuşlu olan güvenlik güçlerinin teyakkuzda olduğu görüldü. Beldede bulunan bazı vatandaşlar ise havyanları olduğu için kaldıklarını, her gece çatışma seslerinin devam ettiğini ve bir an önce akan kanın durmasını istediklerini söylediler. Bölgede teröristlerin döşediği mayın patlaması sonucu yolda oluşan çukur, yerlerde bulunan boş kovanlar, teröristler tarafından yakılan kamyon ve ormanlık alanda yükselen dumanlar çatışmaların ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title