Haberler

Selçuklu Belediyesi'nden Koordinasyon Toplantısı

Konya'nın Merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Adem Esen, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile Birlikte İlçede Yapılacak Çalışmalar Hakkında Bir Koordinasyon Toplantısı Düzenledi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Adem Esen, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte ilçede yapılacak çalışmalar hakkında bir koordinasyon toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Başkan Adem Esen, düzenlenen toplantının her yıl muntazaman yapıldığını belirterek, "Yapılan hizmetleri en hızlı şekilde yapmak ve şehrin modern bir yapıya kavuşmasını sağlamak için her yıl gerçekleştirdiğimiz toplantıları bu yıl da yaptık. Daire müdürlerimizle bölgemizde yapacağımız çalışmaları programladık. Yaptığımız bu toplantılar ve incelemeler, belediye çalışmalarında verimliliğin artması ve programın uygulanması konusunda son derece önemli" dedi.

İlçenin her köşesinde bir çalışmanın olduğunu da dile getiren Başkan Esen, "Şehir merkezinden tutun, en uzak yerleşim yerine kadar hizmetler aksamadan gidiyor. Bu çerçevede merkez ve merkeze uzak olan tüm mahallelerimizde belediye birimlerimizin çeşitli projeleri bulunmaktadır. Görevli olan memur ve işçi arkadaşlarımız yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunuyor. Özverili çalışmaları nedeniyle tüm personelimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

(MÇ-FM)

29.05.2007 20:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title