Haberler

Şehrim 2023 Otobüsü" Ankara'da

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Türkiye'nin illerini gezen "Şehrim 2023 Otobüsü" Ankara'ya geldi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Türkiye'nin illerini gezen "Şehrim 2023 Otobüsü" Ankara'ya geldi.

AK Parti Ankara İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, "S¸ehrim 2023" projesi kapsamında Cumhurbas¸kanı ve AK Parti Genel Bas¸kanı Recep Tayyip Erdogˆan tarafından parti genel merkezi o¨nu¨nden yolcu edilen S¸ehrim 2023 otobu¨su¨nu¨n 30'uncu duragˆı Ankara oldu.

S¸ehrim 2023 otobu¨su¨, 9 Haziran'a kadar Ankara'nın c¸es¸itli meydanlarında Ankaralılar ile bir araya gelerek, s¸ehri en iyi bilenlerin, o s¸ehirde yas¸ayanların c¸evre, s¸ehir ve ku¨ltu¨r bas¸lıklarında Ankara'ya ilis¸kin hayal, go¨ru¨s¸, o¨neri ve taleplerini dinleyecek.

Katılımcılar ayrıca "www.sehrim2023.com" adresi ve mobil uygulamalar aracılıgˆıyla s¸ehrine o¨zel anket ile go¨ru¨s¸lerini paylas¸abilecek.

Bugün C¸ankaya 15 Temmuz S¸ehitler (Kızılay) Meydanı AVM o¨nu¨nde bulunacak S¸ehrim 2023 otobu¨su¨nu¨n, yarın C¸ankaya Bahc¸elievler 7. Cadde'de, 3 Haziran Pazar gu¨nu¨ C¸ankaya Kavaklıdere Kugˆulu Park'ta, 4 Haziran Pazartesi gu¨nu¨ Ulus Hacı Bayram Veli Meydan'ında, 5 Haziran Salı gu¨nu¨ Etimesgut Go¨ksu Park giris¸inde, 6 Haziran C¸ars¸amba gu¨nu¨ Kec¸io¨ren Belediye önu¨ndeki meydanda, 7 Haziran Pers¸embe gu¨nu¨ Yenimahalle I·vedik Kars¸ıyaka I·s¸ Merkezi o¨nu¨nde, 8 Haziran Cuma gu¨nu¨ Sincan Lale Meydanı'nda, 9 Haziran Cumartesi gu¨nu¨ Go¨lbas¸ı Mogan Mesire alanında Ankaralılar ile bir araya gelmesi planlanıyor.

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti Türkiye Ankara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title