Haberler

Şehit Annesi, Oğlunun Fotoğrafını Öperek Gözyaşı Döktü

Adana'da "18 Mart Şehitleri Anma Günü" Dolayısıyla Şehit Oğlunun Mezarını Ziyaret Eden Anne, Oğlunun Mezar Taşına Sarılıp, Fotoğrafını Öperek Gözyaşı Döktü.

Adana'da "18 Mart Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla şehit oğlunun mezarını ziyaret eden anne, oğlunun mezar taşına sarılıp, fotoğrafını öperek gözyaşı döktü.

Şehit yakınları, "18 Mart Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla Asri Mezarlık'ta bulunan şehitliğe akın etti. Ancak şehit yakınlarından biri vardı ki ağıtları ve gözyaşları herkesin yüreğini dağladı. 2006 yılında Ağrı'nın Patnos ilçesinde operasyona giderken geçirdiği trafik kazası sonucu 5 arkadaşıyla birlikte şehit olan Uzman Çavuş Yasin Doğanay'ın annesi Raziye Doğanay (54), şehit oğlunun mezar taşına sarılıp, üzerindeki fotoğrafı öperek, uzun süre gözyaşı döktü. "Neredesin yavrum, kuzum, ciğerim, kınalı kuzum" diye ağıt yakan şehit annesi, çevresindekileri de gözyaşlarına boğdu. Baba Mustafa Doğanay da, gözyaşları içinde, "Bin Yasin bu güzel vatana feda olsun" dedi.

Vatan için iki oğlundan birini şehit verdiğini ifade eden Doğanay, "Diğer oğlum da Kars Sarıkamış'ta uzman çavuş olarak görev yapmakta. Gerekirse bu vatan için o da şehit olur. Bin Yasin gider, bin Yasin gelir. Yasinler bitmez. Vatan sağ olsun" diye konuştu.

(FK-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title