Haberler

Seda Kocasını Böyle Giydiriyor

Şarkıcı Seda Sayan ile Eşi Onur Şan'a, Tüp Bebek Merkezinin Açılışına Katılmak Üzere Geldikleri Diyarbakır'da Hayranları Büyük İlgi Gösterdi.

ŞARKICI SEDA SAYAN İLE EŞİ ONUR ŞAN'A, TÜP BEBEK MERKEZİNİN AÇILIŞINA KATILMAK ÜZERE GELDİKLERİ DİYARBAKIR'DA HAYRANLARI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ.

Seda Sayan, sağ bileği kırılan kocasını nasıl giydirdiğini gösterdi.

Onur Şan'ın sağ bilek kemiğinin kırılması ve elinin alçı olması nedeniyle, eşi Seda Sayan kıravatından ayakkabasına kadar kendinin giydirdiğini açıkladı. Sayan, eşi Onur'un ayakkabısını nasıl giydirdiğini kameralar önünde yapınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Onur Şan, elim kırılmadan öncede bunları yaptırıyordum demesi gülüşmelere neden oldu.

Seda Sayan daha sonra Dicle Üniversitesi Spor Salonu'nda çoğunluğu kadınlardan oluşan halk konseri verdi, Kürtçe türküler de söyledi. Seda Sayan ve Onur Şan'ın Diyarbakır'a geleceğini öğrenen Diyarbakırlı kadınlar, tüp bebek merkezi önünde yoğun kalabalığa neden oldu. İkilinin merkezden ayrılması sırasında izdiham yaşandı. Çifte, ulaşmak ve onlardan yardım almak isteyen kadınlar, güvenlik engeline takıldı. Bu sırada bir kadın ağlayarak ulaşmak istediği Seda Sayan'a ulaşamayacağını anlayınca, kendisini engelleyen güvenlik görevlisini tokatladı.

KÜRTÇE TÜRKÜ SÖYLEDİ

Seda Sayan daha sonra Dicle Üniversitesi Spor Salonu'nda çoğunluğu kadınlardan oluşan halk konseri verdi. Hayranlarını söylediği şarkılarla coşturan Sayan, sahne şovu ile büyük ilgi toplarken Kürtçe türküler de söyleyerek Diyarbakırlılar'ı kendisine hayran bıraktı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title