Haberler

Sarıgöl'de Sağlıklı Beslenme Semineri

Güncelleme:

Uluslararası Forever Living Şirketi tarafından Sarıgöl'de vatandaşlara ''Sağlıklı beslenme ve gıda takviyeleri'' konulu seminer verildi.

Uluslararası Forever Living Şirketi tarafından Sarıgöl'de vatandaşlara "Sağlıklı beslenme ve gıda takviyeleri" konulu seminer verildi.

Sarıgöl Galatasaray Taraftarları Lokali'nde verilen seminere Forever Living Uluslararası Müdürü Engin Vergin, Doktor Aysema Yavuz, uzman Murat Dal katıldı. Video gösterimiyle uluslararası gıda takviyesi üreten firmanın tanıtımından sonra söz alan Dr.Aysema Yavuz, "Forever Living Şirketi'nin 163 ülkede faaliyet gösteren uluslarası bir firmadır. 276 kalem ürün doğal ve organik ürünlerle Amerika'da üretilen ve garanti belgelerine sahip olan ürünlerimizin tamamı "Helal" belgelidir. Ürünlerimizin tamamı her yıl onay belgesi alınarak yenilenmektedir." dedi.

Sağlıklı yaşam için destek ürünlerin kaçınılmaz olduğunu belirten Dr.Aysema Yavuz, özellikle Aloe Veralı isimli destek ürününü önemi hakkında şunları söyledi: "Kanser, kalp ve damar hastalıklarında, şeker hastalıklarında destek ürünleri arasında ilk önerilen ürün Aloe Vera'dır. Bu ürün ilaç olarak değil besin desteği olarak hastalara önerilmektedir. Eskiden kanserli hastalar parmakla sayılacak kadar azdı. Son yıllarda çoğaldı. Bu nedenle mutlaka doğal ve organik gıda takviyesinin alınması gerekmektedir. Bakınız Avrupa ülkelrinde gıda takviyesi yüzde 65 oranında alınırken, ülkemizdeki oranı yüzde 1-2'dir. Aloe Vera içersinde B12 vitamini bol miktarda bulunmaktadır. Ayrıca bu 5 bin yıllık bitki olan Aloe Vera içersinde organik vitamin ve mineraller bol miktarda bulunduğundan insanlarda direnci arttırmakta, vücudumuzdaki toksin maddelerini dışarıya atmaktadır. Aloe Vera insanlar için çok yararlı bir besin desteğidir." dedi.Seminerden sonra merak edilen sorular karşılıklı olarak cevaplandırılarak son buldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Galatasaray Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title