Haberler

Şanlıurfa: Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ne Plaket

Şanlıurfa Gap Gazeteciler Cemiyeti, Şanlıurfa'da 15 Yıldan Beri Faaliyet Gösteren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ne Yılın Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü Verdi.

Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti, Şanlıurfa'da 15 yıldan beri faaliyet gösteren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ne yılın başarılı sivil toplum kuruluşu ödülü verdi.

Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'nde düzenlenen plaket verme töreninde konuşan GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Kapaklı, "Şanlıurfa'mıza 15 yıldan beri gönüllü olarak hizmet eden Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, günlük olarak 10 bin insanımıza sıcak yemek vermektedir. Bu gerçekten gönül işidir. Şanlıurfa halkı bu meseleye sahip çıkmıştır. Cemiyet Yönetim Kurulumuz bu yıl ilimizde yaşanan sel felaketlerini dikkate alarak, göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı yılın başarılı sivil toplum kuruluşu ödülünü Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ne vermeyi kararlaştırmıştır. Aslında bu ödül yılın değil yılların ödülüdür" dedi.

Gönüllü Kuruluşlar Aşevi sorumlusu Ali Topal ise GAP Gazeteciler Cemiyeti'nden böyle bir ödülü aldıklarını anlamlı bularak, "Şanlıurfa'da 15 yıldan beri sıcak aş dağıtımı yapıyoruz. Basının çok büyük desteğini gördük, biz burada gönüllü olarak çalışıyoruz. Bu plaketi anlamlı buluyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title