Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (DEPSAŞ) Genel Müdürü Neşet Demirbağ, Viranşehir'de incelemelerde bulundu.

Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (DEPSAŞ) Genel Müdürü Neşet Demirbağ, Viranşehir'de incelemelerde bulundu.

DEPSAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Demirbağ, ilçe kırsalında bulunan Gözlek, Başköy, Anıt, Yarpuz ve Yığımlı mahallelerini gezerek, enerji dağıtım hatlarındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Viranşehir ilçe merkezine kesintisiz elektrik vermek için çalışma yaptıklarını belirten Demirbağ, "Ayrıca görüntü kirliğini ortadan kaldırmak için dağıtım hatlarının bir kısmı yer altına alınacak" ifadelerini kullandı.

Kıraathanede kumar oynatıldığı iddiası

Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri kumar oynatıldığı iddiasıyla iki kıraathaneyi mühürledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünce Haliliye ve Hasançelebi mahallerinde yapılan denetimlerde, iki kıraathanede kumar oynatıldığı tespit edildi.

Zabıta ekipleri, iş yerleri hakkında tutulan tutanakların bildirilmesi üzerine çalışma başlattı.

Kumar oynatıldığı iddia edilen iş yerleri Belediye Encümen Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda mühürledi. İşyeri sahibi R.A. ile M.G'ye bin 100 lira ceza kesildi.

Kaynak: AA / Yerel

Viranşehir Şanlıurfa Başköy Dicle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title